Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όταν σε πιάνουν με τη γίδα στην πλάτη!

Όταν σε πιάνουν με τη γίδα στην πλάτη!
Πέμπτη, 11 Απριλίου 2024 - 14:55

*** Ευρεία σύσκεψη όντων παραγωγής προηγμένης τεχνολογίας, με θέμα την διαμόρφωση της βαθμολογίας στο ελληνικό πρωτάθλημα ***

ΟΤΑΝ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΓΙΔΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ

ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΙΖΕΣΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΔΑ ΑΛΛΑ ... ΑΡΝΑΚΙ ΓΑΛΑΚΤΟΣ !

ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΦΩΣ :

ΤΙ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑΝΝΑΚΗ – ΚΑΡΥΠΙΔΗ - ΔΙΑΚΟΦΩΤΗ ;

ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ, ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΣΤΗΝ ΕΕΑ !

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ – ΚΑΛΑΜΠΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΖΟΥΦΙΕΣ ΑΠΕΙΛΕΣ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ :

«ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΑΕΚ Ο ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ» !

*** Λοιπόν, το θέμα της συνάντησης Καρυπίδη, Γιαννάκη, Διακοφώτη, μπορεί να συμπυκνωθεί στην εξής λαϊκή φράση : «Τους έπιασαν με τη γίδα στην πλάτη» ! Αυτό το λέμε όταν κάποιος ή κάποιοι συλλαμβάνονται επ' αυτοφώρω να διαπράττουν αδίκημα ή κάποια πονηρή πράξη, οπότε δεν έχουν πλέον δικαιολογία ή επιχείρημα να πείσουν για την αθωότητά τους. Χωρίς βέβαια αυτό να σημαίνει ότι δεν θα προσπαθήσουν να πείσουν.

*** Νομίζω ότι ακριβώς αυτό συνέβη και με την Αεκ, η οποία προσπάθησε αρχικά να απαξιώσει το συμβάν δια του υπευθύνου επικοινωνίας της και στη συνέχεια να επιδιώξει να επικεντρώσει το ενδιαφέρον στο θέμα της συμφωνίας για Ελληνες διαιτητές και στη συνέχεια προχώρησε σε απειλές για προσφυγή στη Δικαιοσύνη. Θα τα δούμε λοιπόν όλα αυτά, με το μάτι και το πνεύμα της στήλης, παρακάτω.

*** Χρόνος της συνάντησης, προχθές το βράδυ. Τόπος, το «OPUS» της Γλυφάδας ( ουδεμία σχέση με το γεωμετρικό «OPUS της καθέτου ). Μαγαζί πού αν δεν κάνω κάποιο σημαντικό λάθος, ανήκει στους παλιούς παράγοντες του ποδοσφαίρου Κώστα Πηλαδάκη και Αντώνη Ρέμο. Ισως να έχει και αυτό τη σημασία του (λέω, τώρα ... )

*** Τα Μέσα πού αποκάλυψαν το γεγονός, αναφέρθηκαν σε πιθανή αλλοίωση του πρωταθλήματος. Αυτό βεβαίως προϋποθέτει βασικά το ενδεχόμενο να υπήρξε κάποιου είδους συνεννόηση μεταξύ των προαναφερθέντων για το αποτέλεσμα του αγώνα μεταξύ των Αεκ – Αρης και ΟΧΙ απλά και μόνο για το ΑΝΩΔΥΝΟ του ορισμού Ελλήνων αντί ξένων διαιτητών. Εάν λοιπόν οι τρείς συζήτησαν για ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ μεταξύ των δύο ομάδων, τότε σίγουρα μιλάμε για ΑΛΛΟΙΩΣΗ και μάλιστα ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΗ , διότι όπως είπαμε οι αγώνες της Αεκ με τον Αρη ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ, οπότε διακυβεύονται ΟΚΤΩ ΣΥΝΟΛΙΚΑ βαθμοί.

*** Πάμε παρακάτω. Πως λοιπόν ΘΑ ΜΑΘΟΥΜΕ και μάλιστα ΘΑ ΠΕΙΣΘΟΥΜΕ ότι έγινε κάποια συζήτηση ή και ΣΥΜΦΩΝΙΑ για τους αγώνες στα παρασκήνια ; Απάντηση. Αυτό είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ για τους απλούς φιλάθλους. Είναι όμως ΔΥΝΑΤΟ για τις ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ, οι οποίες μπορούν να διατάξουν ΕΡΕΥΝΑ και να προχωρήσουν ΑΜΕΣΑ σε ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ. Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει να βρεθούν ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΙ και ΠΡΟΘΥΜΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ. Ας περιμένουμε λοιπόν, και βλέπουμε

*** Μετά την αποκάλυψη και τα πρωτοσέλιδα δημοσιεύματα, η πρώτη αντίδραση από την επίσημη Αεκ ήρθε δια στόματος του υπεύθυνου επικοινωνίας της Τάσου Τσατάλη, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε κατηγορηματικά και αυτό : «Δεν υπήρξε καμία συνάντηση παράγοντα της Αεκ με ανθρώπους του Αρη χθες το βράδυ» !!!

*** Κατά την ταπεινή μου άποψη, η δήλωση αυτή του κ. Τσατάλη ΕΘΕΣΕ ΣΕ ΑΜΕΣΟ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗΣ τα επιχειρήματα της ομάδας του. ΦΥΣΙΚΑ ο εμφανιζόμενος στην πιάτσα με το προσωνύμιο «Γιαννάκης» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ της Αεκ ! Και η ... «κουτσή Μαρία» όμως ΞΕΡΕΙ πως πρόκειται για «άτυπο συνεργάτη» της Αεκ, πού μετέχει ενεργά, δραστήρια και ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ στα δρώμενα, ως στενός συνεργάτης του διοικητή κ. Μελισσανίδη, ενεργώντας ΠΑΝΤΑ υπέρ των ποδοσφαιρικών συμφερόντων της ομάδας του

*** Και βεβαίως, αυτοί οι ισχυρισμοί θυμίζουν έντονα την προ ετών προσπάθεια του κ. Μελισσανίδη να ... πείσει ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ότι ... δεν έχει καμία σχέση με την Αεκ ! Φτάνω λοιπόν στο συμπέρασμα ότι ο κ. Τσατάλης ( ή όποιος άλλος τον συμβούλευσε ) πρέπει να θεωρεί το φίλαθλο και αναγνωστικό κοινό αφελές, αγαθό, ή και πνευματικά καθυστερημένο ! Πιστέψτε με όμως, ειδικά για τον συγκεκριμένο δεν ... «κολλάει» αυτή η θεωρία !

Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΚΟΦΩΤΗ

*** Λεπτομέρεια πού μπορεί να αποτελεί και «απάντηση» στην εκδοχή πού υποστηρίζεται από αρκετό κόσμο, ότι η συνάντηση είχε ΑΛΛΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ και δεν ήταν και τόσο αθώα όσο παρουσιάζεται, αποτελεί η παρουσία στη συνάντηση του κ. Διακοφώτη, προέδρου της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Επο. Ο συγκεκριμένος, δεν έχει καμία απολύτως διοικητική σχέση με τη διαιτησία, ή με άλλο τομέα της Ομοσπονδίας, πού ασχολείται με το ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

*** Αντιθέτως, για τον συγκεκριμένο λέγεται ότι ασχολείται πολύ με το παρασκήνιο και έχει σχέση με τα παράκεντρα εξουσίας πού με τη σειρά τους «χρεώνονται» σε ανθρώπους έχοντες σχέση με την Αεκ.

ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ... «ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΗ»

ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΠΑΟΚ – ΠΑΟ !

*** Μέχρι τις 6:00 το απόγευμα πού έκλεισε αυτή η στήλη, δεν είχε εμφανιστεί κάποια αντίδραση σχετική με το γεγονός, από τον Πάοκ ή τον Παναθηναϊκό πού – ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ – εχουν άμεσο συμφέρον να πληροφορηθούν λεπτομέρειες της υπόθεσης και να εκδηλώσουν – ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ – την ανησυχία τους !

*** ΕΝΩ, ΑΝ ΕΠΡΟΚΕΙΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, Ε ;

*** Μην ξεχνάμε ότι πριν από λίγα χρόνια ο ηγέτης του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης υπέστη αφάνταστη δικαστική ταλαιπωρία, με βασικό επιχείρημα των δικαστικών αρχών ότι ΠΑΡΑΒΡΕΘΗΚΕ σε ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ ΤΗΣ ΕΠΟ ΣΤΟ ΧΙΛΤΟΝ !

*** Βεβαίως, τότε είχαμε δικαιοσύνη τύπου συριζανέληδων. Ενώ τώρα, πού ζώμεν εν πλήρη ( νέα ) δημοκρατία, η Δικαιοσύνη κινείται με ... δημοκρατικούς ρυθμούς και με δημοκρατική ... επιλεκτικότητα **

*** Στο μαγαζί των Ρέμου και Πηλαδάκη έγινε η συνάντηση. Καλά, δεν υπάρχει κανένας για «πόρτα» σ' αυτό το μαγαζί, να προσέχει ποιοι μπαίνουν ; ***

*** Το ΤΡΑΓΙΚΟ στην όλη υπόθεση είναι ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ πλέον Ελληνες διαιτητές με ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ! Αν υπήρχε ίχνος αξιοπρέπειας, ΑΠΟ ΧΘΕΣ ΤΟ ΠΡΩΪ θα έπρεπε να είχαν βγάλει ανακοίνωση με την οποία θα δήλωναν ότι ΑΠΕΧΟΥΝ από κάθε αγώνα ελληνικής διοργάνωσης, μέχρι να αποκατασταθεί η τάξη στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Διότι όπως πάντα, από τις πράξεις δύο – τριών ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ η μπάλα τους παίρνει όλους ***

*** ΕΙΠΕ ο Κυριάκος Μητσοτάκης : «Ο ΠΑΟΚ αξίζει να πάρει πρωτάθλημα». Πάει ο ΠΑΟΚ, τον έφαγε λάχανο. Να ζήσουμε να τον θυμόμαστε ***

Η ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ :

*** «Κε Γαβαθιώτη, αν θυμάμαι καλά η ΑΕΚ ο ΑΡΗΣ είναι από τις ομάδες που χρωστάνε ακόμη σε ποδοσφαιριστές , οι οποίοι με εξώδικο στην ΕΠΟ ζητούσαν την εφαρμογή των δικαστικών αποφάσεων με καταληκτική ημερομηνία την 28η Φεβρουαρίου, αλλιώς η Ομοσπονδία θα έπρεπε να αφαιρέσει την άδεια των ομάδων. Κάποια στιγμή παρενέβη κι ο Βρούτσης, τελείωσε ο Φεβρουάριος, πάει και ο Μάρτιος , τι γίνεται με αυτό το θέμα ;» ( Nikos Balotis )

*** «Μα είναι δυνατόν σε ποια χώρα ζούμε για τη συμμετοχή της Ελλάδας στη eurovision συζητάγανε οι άνθρωποι, τι δουλειά έχει ο βάζελος και ο παοκ να αντιδράσουν ;» ( Giannis Nikolaou )

*** «Καλαμαράκια είχε το μενού, η μόνο ο Ζακυνθινος ήταν μερακλής ;» ( Γιώργος Ουσταγιαννάκης )

*** «Είναι τόσο αβαβά τα ματσάκια που είπαν να μειώσουν το κόστος αλλάζοντας τους ξένους διαιτητές με Έλληνες, να μείνει κάνα φράγκο στο ταμείο. Να δεις που ήταν ιδέα του Friskies» ( Nikos Michelarakis ) ***

Διαβάστε επίσης