Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Το... μποϋκοτάζ αν προκριθεί ο Θρύλος στον τελικό

Το... μποϋκοτάζ αν προκριθεί ο Θρύλος στον τελικό
Πέμπτη, 9 Μαΐου 2024 - 18:43

*** Κατασχέθηκε, λέει, το εργοστάσιο του Ιβάν στην Ουκρανία. Ξέρετε ποιο. Αυτό πού έφτιαχνε ... κάνικες ***

*** Αρχισαν οι ... «αλλαξοπαιξιές» μεταξύ τους. Ο Αρης, λέει, σμπρώχνει στο Αεκ τον Οντου μπάζο. Σωστός. Ο κατάλληλος παίκτης στην κατάλληλη ομάδα ***

*** Αφελής πασχαλινή ερώτηση : Κατά πόσο είναι διατεθειμένος ο πρωθυπουργός να «παρέμβει» στη ( υποτιθέμενη ) «διένεξη» Πάοκ – Αεκ προκειμένου να μη διαταραχθεί η ενότητα της «εξυγίανσης» ; Επίμονες πληροφορίες λένε ότι οι γνωστοί «φιλοαεκτζήδικοι» κύκλοι του Μαξίμου ετοιμάζονται να τον ενημερώσουν και να του ζητήσουν να παρέμβει, μεσολαβώντας προς τον Ρώσο, ώστε «να μην παρατραβήξει το σκοινί» ***

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΟΚΡΙΘΕΙ ...

ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΜΠΟΫΚΟΤΑΖ

ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ !

ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΤΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΑΣΚΗΘΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΗΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ;

*** Αποκαλυπτικότατο και υπαρκτό 100 % το ρεπορτάζ πού διάβασα χθες στην εφημερίδα μας, στον «κύριο πρόεδρο», ότι στα κιτρινόμαυρα υπόγεια ο ασπρομάλλης με τα τσανάκια του ετοιμάζονται να «μποϋκοτάρουν» τον τελικό του Κόνφερανς – στην περίπτωση βέβαια πού θα προκριθεί ο Ολυμπιακός, χρησιμοποιώντας την ... Αστυνομία !

*** Και πως θα επιτύχει κάτι τέτοιο ; Με το να πεισθεί η Αστυνομία και να δηλώσει ... αδυναμία εκτέλεσης των καθηκόντων της φοβούμενη τους ερυθρόλευκους οπαδούς ! Εγώ λοιπόν λέω ότι ΠΡΑΓΜΑΤΙ, τους έχω ικανούς να επιχειρήσουν κάτι τέτοιο, τους Αεκτζήδες πού φέρουν βαρέως το ενδεχόμενο να παίξει στο γήπεδο πού έχουν οικειοποιηθεί ο Ολυμπιακός, τελικό Ευρώπης ! Και το χειρότερο ; Να σηκώσει, ίσως και το Τρόπαιο του Πρωταθλητή Ευρώπης ! Κάτι πού ούτε τα πιο μαύρα όνειρα του Μάνταλου και τους εφιάλτες του Μπιγκουντί δεν έχει ποτέ στοιχειώσει !

*** Είναι λοιπόν, ένα θέμα πού φαντάζει πολύ κοντά στην πραγματικότητα. Υπάρχει όμως και μία άλλη, συναφής πτυχή πού δυνητικά μπορεί να δούμε να εμφανίζεται. Και αναφέρομαι στην δημιουργία ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ εκ μέρους των ορδών κιτρινόμαυρων χουλιγκάνων πού «δεν ανέχονται» την παρουσία του Θρύλου, του Βαγγέλη Μαρινάκη και των ερυθρόλευκων οπαδών στην ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ απ' αυτούς Νέα Φιλαδέλφεια

*** Πόσο δύσκολο λέτε θα είναι στους ιθαγενείς του γκέτο της Αεκοφωλιάς, να σαμποτάρουν τον τελικό προσπαθώντας να «ενοχοποιήσουν» τον Ολυμπιακό, προσδοκώντας μία αυστηρή ποινή από την Ουέφα στους ερυθρόλευκους ; Αρκεί να υπενθυμίσουμε ότι με την δημιουργία του γηπέδου και σίγουρα υπό τον «φόβο των Ιουδαίων», η περιοχή εμπορευματοποιημένη περιοχή πέριξ και σε βάθος εκατοντάδων μέτρων κυριαρχείται από οπαδούς της Αεκ, στην πλειοψηφία τους μάλιστα οργανωμένους !

*** Φυσικά, όλα αυτά πού λέμε μέχρι τώρα, ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ. Είναι όμως πολύ πιθανό, το πιθανότερο, να ισχύουν από αύριο, μεσάνυχτα Πέμπτης προς Παρασκευή. Το πρόβλημα τότε ή θα είναι υπαρκτό, τεράστιο εν όψει τελικού, ή δεν θα υπάρχει καθόλου. Εμείς όμως, πρέπει να το επισημαίνουμε από τώρα, έστω σαν πιθανότητα, προκειμένου να μην πιαστούμε εξ απροόπτου, όταν θα είναι πιά αργά.

ΑΓΩΝΙΑ ΑΡΔΟΜΜΕΜΕΔΩΝ : «ΝΑ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΟΥΝΕ ΑΕΚ ΜΕ ΠΑΟΚ» !

ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Ο ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ !

*** Με αγωνιώδη άρθρα οι ΑΡΔοΜΜΕμέδες προσπαθούν να διατηρήσουν τη συμμαχία των εξυγιαντών για να κρατήσουν την έπο, δηλαδή το ελληνικό ποδόσφαιρο ΥΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥΣ. ΤΡΕΜΟΥΝ μην τυχόν και χάσει η ΣΥΜΜΟΡΙΑ της εξυγίανσης τον ΕΛΕΓΧΟ της ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ, της ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, των ΕΘΝΙΚΩΝ ΟΜΑΔΩΝ και κυρίως ΤΙΣ ΘΕΣΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΠΕΪ ΡΟΛ και τις ΑΡΓΟΜΙΣΘΙΕΣ και μείνουν ΑΣΤΕΓΟΙ και ΚΑΤΑΦΡΟΝΕΜΕΝΟΙ.

*** Και έχουν δίκιο. Καμία ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ δεν θα ανέχονταν το απίστευτο ΤΣΑΤΣΙΛΙΚΙ πού πουλάνε, Ούτε βεβαίως τα τηλεφωνήματα από τον Γιαννάκη, τον ασπρομάλλη και τους παρατρεχάμενους πού ζουν και ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ από το ποδόσφαιρο.

*** Να τους καθησυχάσω λοιπόν. Πάντα κατά την ταπεινή μου άποψη, ΟΥΔΕΙΣ πρόκειται να διαταράξει την "συμμαχία" της απάτης, της παρανομίας και της αλητείας πού ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ να εκμεταλλεύεται την ΦΑΥΛΟΤΗΤΑ και τα ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΑ της ελληνικής κυβέρνησης πού ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΥΠΕΡΟΧΑ με το να συνεργάζεται με τα ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ, τους ΝΤΕΛΒΕΔΕΣ της κοινωνίας.

*** Και για να τα κάνω πενηνταράκια. Το ίδιο έργο, το έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν και μετά από χειρότερες συγκρούσεις συμφερόντων μεταξύ τους. Ολόκληρο πρωτάθλημα «παίχτηκε» στις πλάτες του ενός, από ενέργειες του άλλου. Τίποτα λοιπόν δεν πρόκειται να με πείσει ότι τώρα, θα χαλάσουν τις σχέσεις τους.

*** Ο Ρώσος με τον Ασπρομάλλη θα ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ στο ρόλο των ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ της Επο, άνετοι και ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ. Ούτε για μία στιγμή δεν διαταράχτηκε η σχέση τους, διότι ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΟΝΤΑΙ υπό νορμάλ συνθήκες. ΟΤΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟ και μοιράζονται ΚΟΙΝΑ ΜΥΣΤΙΚΑ, δεν χωρίζουν εύκολα και πόσο μάλλον για ψύλλου πήδημα, επειδή κάποιος έβρισε κάποιον ή τσακώθηκαν ο Γκαγκατσάκος με τον Ποκοπίκο του πάγκου.

*** Ας αφήσουν λοιπόν τα σάπια οι ΕΜΕΤΙΚΟΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ πού προσπαθούν να παίξουν τον ρόλο του ... "ειρηνοποιού" μεταξύ των ηγετών του ποδοσφαιρικού υποκόσμου, τρέμοντας μην τυχόν και χάσουν το παντεσπάνι τους. Δεν υπάρχει θέμα ρήξης και το ξέρουν πολύ καλά.

*** Οσο για τον Ολυμπιακό, να μην τον βάζουν στο στόμα τους γιατί υπάρχει κίνδυνος να ... μπουκώσουν, να μη βρίσκει διέξοδο το δηλητήριο, να γυρίσει πίσω και να τους φαρμακώσει.

ΒΑΖΕΛΟΓΑΒΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΣΕ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ !

ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ Τις ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΕΜΙΛΙΑΝΟ ΜΑΡΤΙΝΕΖ

*** Για να είμαστε ρεαλιστές, δεν είναι μόνον ο Γιουνάϊ Εμερυ και οι υπόλοιποι της Αστον Βίλα πού στηρίζουν όλες τις ελπίδες τους στον Εμιλιάνο Μαρτίνεζ για να περάσουν τον Ολυμπιακό. Είναι και ολόκληρο το αντιολυμπιακό συνονθύλευμα. Είναι οι πουλημένοι ΑΡΔοΜΜΕμέδες, είναι οι «εξυγιαντές», είναι τα μέλη της συμμορίας, είναι οι βολεμένοι πεϊρολίστες σε Επο κ.α. Κυρίως, όμως, αυτοί πού ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ και ΛΑΧΤΑΡΑΝΕ να μην περάσει ο Ολυμπιακός στον τελικό, είναι οι ΒΑΖΕΛΟΓΑΒΡΟΙ ! Αυτό το είδος γυμνοσάλιαγκων, πού βγαίνουν από το σκοτάδι και περιφέρουν το γλοιώδες σώμα τους στο φως, μόνο στις ατυχίες του Ολυμπιακού. Τότε βρίσκουν την ευκαιρία πού περιμένουν υπομονετικά, για να αρχίσουν να κλίνουν το ρήμα «κατηγορώ» σε όλους τους χρόνους, βάζοντας στο στόχαστρό τους τα πάντα και τους πάντες της ερυθρόλευκης οικογένειας, με την υποκριτική δικαιολογία του ... «δικαιώματος για κριτική» !

*** Να λοιπόν, ένας ακόμη λόγος, όχι ο πιο σημαντικός, αλλά σοβαρός, ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ σήμερα η ομάδα μας το εμπόδιο της Βίλα και να παίξει στον τελικό του Κόνφερανς !

*** Αλλά ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΡΑΣΕΙ, δεν τρέχει τίποτα. Πάλι ο Ολυμπιακός και ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ έκανε μία θαυμάσια πορεία στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, φτάνοντας εκεί πού είναι αδύνατον να φτάσει άλλη ελληνική ομάδα ! Όπως και να 'χει, ο Ολυμπιακός του Μεντιλίμπαρ μας έκανε υπερήφανους. Και θα συνεχίσει να μας κάνει, οδηγώντας την ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. ***

*** Ευχή στο στόμα όλων των ερυθρόλευκων, η διαιτησία σήμερα να είναι τουλάχιστον εφάμιλλη σε αντικειμενικότητα των Ιταλών του Γκουϊντα, στον πρώτο αγώνα του Βίλλα Παρκ. Δεν αδίκησε, χωρίς όμως και να ευνοήσει κάπου, τον Ολυμπιακό.

*** Και αυτό δεν αφορά μόνο τον διαιτητή, αλλά και τον συμπατριώτη του στο VAR. Διότι εδώ στο «Γιαννακιστάν» οι VARίστες της «εξυγίανσης» τουλάχιστον το πρώτο γκολ του Ελ Κααμπί, θα το είχαν βγάλει οφσάιντ 1000 % ! Και άντε μετά να πάρεις το παιχνίδι ***

Διαβάστε επίσης