Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σχέδιο για μπλόκο στις «αμαρτολές» σουίτες!

Σχέδιο για μπλόκο στις «αμαρτολές» σουίτες!
Τετάρτη, 22 Μαΐου 2024 - 14:12

*** Μετά την κατάκτηση του τίτλου του πρωταθλητή από τον Πάοκ, η σχετική λίστα διαμορφώθηκε ως εξής :

ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝ ΧΟΝΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ !

ΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΙΣ «ΑΜΑΡΤΩΛΕΣ» ΣΟΥΪΤΕΣ !

ΜΕ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ

Η ΕΠΟ ΤΙΣ ΕΝΟΙΚΙΑΣΕ ΠΡΟΣ 10000 ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ 40000 ΕΚΑΣΤΗ !

ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑΣ !

*** Διαχρονικό αυτό. Από τους πολύ παλιούς, ως τους σημερινούς. «Πολλές φορές πάει η στάμνα στη βρύση για νερό, μία πέφτει και σπάει». Ισχύει και για κατεργάρηδες του ποδοσφαίρου. Τους κατεργάρηδες της Επο, ειδικότερα. Οι οποίοι, απολαμβάνοντας την ΑΣΥΛΙΑ πού τους παρείχε η γνωστή ΣΥΜΜΟΡΙΑ, έφτασαν στο σημείο να κάνουν τις ΛΑΔΙΕΣ τους, τις ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ λαδιές, εντελώς απροσχημάτιστα πλέον, χωρίς φραγμούς, χωρίς σύνεση και αίσθημα ευθύνης.

*** Αυτή τη φορά όμως, ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΑΝ. Και είμαι απολύτως βέβαιος, ότι ο ΤΕΛΙΚΟΣ του Κόνφερανς θα είναι συγχρόνως και τελικός πολλών εξ αυτών. Αυτά πού διαδραματίστηκαν – και διαδραματίζονται ακόμη – στο πλαίσιο της ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ και των ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΩΝ του τελικού, δεν πρόκειται να περάσουν έτσι, «αβρόχοις ποσί» πού έλεγαν οι Αρχαίοι. Είναι τόσο σοβαρά, πού είναι απίθανο να μην απασχολήσουν και την ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !

*** Υπενθυμίζω, για όσους έτυχε να μην ενημερωθούν ή έχουν ξεχάσει, τα όσα αποκαλύφθηκαν προχθές, με τις ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ του Τάκη Μπαλτάκου, το σχετικό στόρι.

*** Η Επο είχε πάρει από την UEFA τα εμπορικά δικαιώματα από τις σουίτες στη Νεά Φιλαδέλφεια. Το όλο θέμα, το διαχειρίστηκε ΟΛΟΜΟΝΑΧΟΣ ο εκτελεστικός διευθυντής της Ομοσπονδίας Φιλιππούσης, απολύτως ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ. Χωρίς δηλαδή να ενημερώσει την Εκτελεστική Επιτροπή, δηλαδή το διοικητικό συμβούλιο. Επίσης δεν ενημέρωσε ούτε τον πρόεδρο, ο οποίος δεν είχε την ευκαιρία να ασχοληθεί με το θέμα. Με έντονα καταγγελτικό μάλιστα τόνο, ο κ. Μπαλτάκος ξεκαθάρισε το απίστευτο : Ουδείς, πλήν του Φιλιππούση και μερικών άλλων ενημερώθηκε για το ΠΟΥ ΔΟΘΗΚΑΝ οι 13 σουίτες, ούτε με ΠΟΙΟ ΤΙΜΗΜΑ !

*** Και εδώ, προκύπτουν μερικά ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ για τους υπευθύνους, ερωτήματα. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, οι ΔΕΚΑ από τις δεκατρείς σουϊτες δόθηκαν σε ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ, αλλά και σε κάποια εταιρεία ανεξιχνίαστων δραστηριοτήτων και αγνώστων στοιχείων

*** Όπως αποκάλυψε ο πρόεδρος της ΕΟΠ οι σουίτες πήγαν σε στοιχηματικές εταιρίες, στην οικογένεια Μελισσανίδη ακόμη και σε μια εταιρεία αγνώστων στοιχείων, για λογαριασμό της οποίας μάλιστα το τίμημα το κατέβαλε τρίτο πρόσωπο !

*** Το τίμημα, ήταν 10.000 ευρώ η κάθε μία. Πού αν αναλογιστεί κανείς ότι η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΞΙΑ ενοικίασης είναι 40.000, αντιλαμβάνεται εύκολα ότι η ΖΗΜΙΑ πού έχει ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ υποστεί η Επο, ανέρχεται σε μερικές ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΕΥΡΟ ! Και αυτό, ΜΟΝΟ από τις ΣΟΥΪΤΕΣ.

*** Φυσικά – και εφ' όσον μιλάμε για Επο, όλα αυτά είναι ... φυσικά – ουδέποτε ερωτήθηκαν οι δύο φιναλίστ και κυρίως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πού είναι η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ, άρα έχει ένα λόγο παραπάνω και όπως εύστοχα αναφέρεται «σηκώνει το ποδόσφαιρο στις πλάτες του».

*** Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πηγές του ρεπορτάζ, οι σουίτες δόθηκαν πριν ακόμα φτάσουμε στους ημιτελικούς της διοργάνωσης. Δεν είχαμε λοιπόν μόνο τον Ολυμπιακό. Όταν δηλαδή ακόμη είχαμε διεκδικήτρια δεύτερη ομάδα στη διοργάνωση, τον Πάοκ !

*** Οι σουϊτες δόθηκαν εκεί πού επέλεξε ο κ. Φιλιππούσης χωρίς απόφαση της Εκτελεστικής, χωρίς καν την απαραίτητη ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, το οποίον θεωρείται ότι είναι κολάσιμο ποινικά. Πως έγινε η μεταβίβαση στις πρόθυμες εταιρείες ; Πολύ απλά, με ... τιμολόγιο πού πληρώθηκε στο λογιστήριο της Επο !

ΠΩΣ ΘΑ «ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΤΕΙ» Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΙΣ ΣΟΥΪΤΕΣ

*** Εδώ όμως, πρέπει να ΑΠΟΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ότι τα πράγματα για τους ΕΝΟΙΚΙΑΣΤΕΣ των σουϊτών, ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ! Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της στήλης, η δημιουργηθείσα κατάσταση, πού πλαισιώνεται από πολλούς και διάφορους ΨΙΘΥΡΟΥΣ και ΥΠΟΨΙΕΣ, για κάποιους πού ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΑΝ ΧΟΝΤΡΑ, είναι πολύ πιθανό μέχρι την ημέρα του τελικού να ΑΝΑΤΡΑΠΕΙ με τρόπο ΕΠΩΔΥΝΟ για τους υπευθύνους !

*** Ξεκαθαρίζεται λοιπόν ΑΡΜΟΔΙΩΣ ότι είναι πολύ πιθανό, ΝΑ ΜΗ ΔΟΘΟΥΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ από την Επο σ' εκείνους πού με τον άλφα ή βήτα τρόπο έχουν εξασφαλίσει ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΣΟΥΪΤΕΣ ! Διότι μπορεί οι σουϊτες να έχουν ενοικιαστεί, αλλά οι «ένοικοί τους» χρειάζονται ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ Σ' ΑΥΤΕΣ και ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ τον τελικό ! Και αυτό το εισιτήριο, μόνον η Επο μπορεί να τους το εξασφαλίσει ! Το ερώτημα λοιπόν, μέχρι στιγμής είναι το εξής. Θα δώσει η Επο εισιτήρια στους ενοίκους των σουϊτών πού ακόμα δεν έχουν προμηθευτεί ; Μέχρι την ώρα πού γράφονται αυτές οι γραμμές, το κλίμα είναι ΑΡΝΗΤΙΚΟ !

ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

ΑΓΝΩΣΤΟΝ ΠΟΣΑ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΠΟΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΟΠΥΛΗΘΗΚΑΝ !

*** Υπάρχει όμως παρόμοιο θέμα ( με ενδεχόμενο δόλο για ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑ ) και με τα εισιτήρια του αγώνα. Τα οποία όχι μόνο πωλούνται στη ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ με εξωφρενικό τίμημα, αλλά και ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΣΑ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΠΟΣΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ και ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΔΟΘΕΙ !

*** Σημειώνουμε ότι τα εισιτήρια μέχρι χθες το μεσημέρι πωλούνταν αντί ... 1350 ευρό το ένα ! Αν λοιπόν υποθέσουμε (σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, πλην από ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ ΠΗΓΗ ) ότι κάποιοι σύμβουλοι της Επο ( οι πιο «αρεστοί» και «κολλητοί» του συστήματος ) ΠΗΡΑΝ ΑΠΟ 100 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΕΚΑΣΤΟΣ, αντιλαμβανόμαστε ότι το ΚΕΡΔΟΣ τους σε περίπτωση μεταπώλησης μετράει σε ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΟ !

*** Η Επο πήρε από την Ουέφα συνολικά 1500 εισιτήρια. Εξ αυτών, ισχυρίζεται ότι «για τις εσωτερικές της ανάγκες» κρατήθηκαν τα 500, με τα υπόλοιπα να προωθούνται σε διάφορους φορείς της ελληνικής κυβέρνησης, των δημοτικών αρχών κλ.π. Όπως και να έγινε όμως, η ΔΙΑΝΟΜΗ των εισιτηρίων έγινε ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΕΛΕΓΧΟ ! Και με συμπερασματικη κατάληξη, ότι η ΒΑΣΙΚΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ του διοικητικού υποκόσμου, ήταν το πώς ΘΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ η ενίσχυση του Ολυμπιακού με περισσότερους οπαδούς του !

*** Εδώ και δώδεκα μέρες, από τις 10 Μαΐου, ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει ΕΠΙΣΗΜΩΣ από την Επο ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ τα εισιτήρια του αγώνα, προκειμένου να τα προωθήσει σε φιλάθλους του. Φυσικά, δεν εισακούστηκε, με αποτέλεσμα ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΦΙΝΑΛΙΣΤ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ εισιτήρια να δώσει στο κοινό του. Δεν ξέρω μήπως πρέπει, από κει και πέρα, να απευθυνθεί σε τίποτα κολλητούς της ΣΥΜΜΟΡΙΑΣ και να τους ... παρακαλέσει να του δώσουν εκείνοι μερικά !

ΚΑΙ ... «ΠΗΔΗΜΑ» ΣΤΗ ΡΟΔΟ : ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ 4 Ε. ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ !

*** Διότι, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, ήδη έχει κάνει την εμφάνισή της στη Ρόδο ( !!! ) μια ιστοσελίδα στην Ρόδο (!) πού ... κληρώνει τέσσερα εισιτήρια με ... τέσσερα ευρό τη συμμετοχή ! Πού ; Στη Ρόδο, το παραγοντικό ... βασίλειο του ΠΕΡΙΒΟΗΤΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ της Επο, κ. Διακοφώτη !

*** Από κει και πέρα, ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του. Ένα είναι όμως αυτό στο οποίο θα επιμείνω. Ότι η στάμνα πάει πολλές φορές στη βρύση για νερό, αλλά ΜΙΑ ΣΠΑΕΙ ! Και πιθανολογώ ότι η μεθαυριανή Παρασκευή οπότε θα συνεδριάσει η Εκτελεστική της Επο, θα είναι η μέρα πού ... θα σπάσει η στάμνα !

Διαβάστε επίσης