Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δύο ντρόουνς-φάπες στον ουρανό της Αττικής!

Δύο ντρόουνς-φάπες στον ουρανό της Αττικής!
Σάββατο, 25 Μαΐου 2024 - 15:47

ΔΥΟ ΝΤΡΟΟΥΝΣ - ΦΑΠΕΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ ΤΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ !

ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΣΒΕΡΚΟ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΜΑΛΛΗ !!!

ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΠΡΟΜΗΝΥΟΥΝ ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕ ΦΟΝΤΟ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΟ

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ :

ΜΑΚΗΣ ΓΚΑΓΚΑΤΣΗΣ ΚΑΙ «ΧΛΙΜΙΝΤΖΟΥΡΑΣ»

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ

*** Να το πω ... μετεωρολογικό φαινόμενο ; Να το πω ... αποτέλεσμα της κλιματικής αλλαγής ; Η να το χαρακτηρίσω απλά «σημείο των καιρών» ; Δύο φάπες τεράστιες, σαν ντρόουν των ανταρτών Χίθι της Υεμένης, διέσχισαν τον αττικό ουρανό πριν προσγειωθούν στο ίδιο σβέρκο, με διαφορά μιάς ημέρας. Η πρώτη έπεσε προχθές και η δεύτερη χθες, στην περιοχή του Γουδή.

*** Οι δύο φάπες προήλθαν από ψηφοφορίες σχετικές με το άμεσο μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και έδωσαν σαφείς κατευθύνσεις γι' αυτό. Το βέβαιο είναι ότι στην τελική, όπως και να το πούμε, κάτι φαίνεται να αλλάζει στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

*** Όχι βέβαια ότι η αλλαγή αναμένεται επί τω βελτίω, πού λένε, αυτό δεν πρόκειται να το πω ποτέ, χωρίς απτά αποτελέσματα. Σίγουρα όμως όλα δείχνουν ότι κάτι αλλάζει και πως αυτή η αλλαγή θα είναι θεαματική και προς τη σωστή κατεύθυνση.

*** Οι φάπες – ντρόουν λοιπόν πού έπεσαν το διήμερο ήταν δύο και ήταν ηχηρότατες. Προχθές το απόγευμα, στη Σούπερ Λίγκα, έγινε ψηφοφορία σχετικά με τη στάση πού θα κρατούσε η διοργανώτρια στη χθεσινή Εκτελεστική της Επο, για την αναγνώριση ή όχι της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Γυναικών.

*** Οι αντιμαχόμενες πλευρές ήταν δύο. Η μία της Αεκ, πού δεν ήθελε επ' ουδενί την αναγνώριση, διότι με την συμμετοχή του εκπροσώπου της στην Εκτελεστική της Επο, θα μεταβάλλονταν οι συσχετισμοί δυνάμεων μεταξύ των δύο ... αντιπάλων συμμάχων ! Της Αεκ και του Πάοκ !

*** Και αν μεταβάλλονταν, θα κινδύνευε η θέση του νέου προέδρου, όπου ο Πάοκ θέλει τον Μάκη Γκαγκάτση, ενώ η Αεκ τον όποιον «Χλιμίντζουρα» επιλεγεί στη σύσκεψη Γιαννάκη – Ασπρομάλλη !

*** Η σύγκρουση λοιπόν ήταν αναπόφευκτο να οδηγηθεί σε ψηφοφορία μεταξύ των ΠΑΕ, όπου η Αεκ έπαθε πρωτοφανή ( στα χρονικά της συμμορίας ) συντριβή με αποτέλεσμα της ψηφοφορίας 11 – 2 υπέρ της αναγνώρισης της ΕΠΣ Γυναικών, δηλαδή της πλευράς Πάοκ !

*** Είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον να σταθούμε πιο αναλυτικά στις λεπτομέρειες της ψηφοφορίας. Προσέξτε. Οι δύο ψήφοι της μειοψηφίας ανήκουν στην Αεκ ( φυσικά ) και στον ... Κ-Αρη ! Δηλαδή, οι έτεροι, οι παραδοσιακοί «σύμμαχοι» της Αεκ εδώ και δύο χρόνια, είχαν ΛΑΚΙΣΕΙ !

*** Η Λαμία του «πανούργου» Πανουργιά για παράδειγμα, απέφυγε να πιάσει το ψηφοδέλτιο της Αεκ, πιθανότατα διότι είχε ακαθαρσίες. Σου λέει, ο σοφός παράγων, δεν με παίρνει για ηρωϊσμούς, διότι τα πράγματα έχουν αλλάξει και γιατί να πάω κόντρα στον ισχυρό της περίστασης ; Στο κάτω – κάτω, σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε. Ομπρός λοιπόν στο δρόμο πού χαράζει ο Ρώσος. Και, έριξε λευκό.

Η ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΑΣΠΡΟΜΑΛΛΗ ΚΑΙ

ΟΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ κ. ΓΙΑΝΝΗ

ΣΤΑ 14 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΧΟΛ ... ΕΕΕ ... «ΕΞΥΓΙΑΝΣΗΣ» !

*** Η δεύτερη λευκή – πάλλευκη, αν θέλουμε να αποδώσουμε με ακρίβεια το στίγμα του συλλόγου – ανήκει στον Παναθηναϊκό του Γιάννη Αλαφούζου, πού πάντοτε με εκπλήσσει, όχι με τις επιλογές του, αλλά με το «σκεπτικό» των επιλογών του !

*** Απέφυγε λοιπόν ο κ. Γιάννης να πάρει θέση, είτε υπέρ του Πάοκ, είτε υπέρ της Αεκ. Από την άλλη, βέβαια, ούτε και αποδοκίμασε καμία εκ των δύο πρώην εταίρων του στην ... «εξυγίανση» ! Και ερωτώ, αλήθεια, κ. Γιάννη, είστε ... ευχαριστημένος από την πορεία της ομάδας σας σε σχέση με τις πορείες των άλλων δύο, στα χρόνια της χολ.... έεε, συγνώμη, της εξυγίανσης ;

*** Δεκατέσσερα χρόνια έχετε να πάρετε τίτλο κ. Γιάννη και αν θέλετε την ταπεινή μου άποψη, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να πάρετε μέχρι ο ήλιος να βγάλει γένια, εφ΄ όσον Αεκ και Πάοκ θα συνεχίσουν να κάνουν κουμάντο στο χώρο.

*** Μόνο σαν αποφάγια, σαν ξεροκόμματα λογίζονται κάτι κυπελλάκια πού σας επιτρέπουν που και που, για να χρυσώνεται το χάπι. Κι' επειδή σήμερα έχετε τελικό, να επισημάνω κάποια πραγματάκια πού πιθανότατα θα βρείτε μπροστά σας.

*** Πρώτον, ο Ασπρομάλλης έχει υποσχεθεί στον Κάρυ ... ΕΥΡΩΠΗ ! Και όπως έχουν έρθει τα πράγματα, Ευρώπη ο Αρης βλέπει μόνο αν πάρει το Κύπελλο. Δεύτερον, με ενέργειες της γνωστής φατρίας ορίστηκε ο Διαμαντόπουλος τέταρτος στον τελικό και ο Ψάρρης ΑVAR. Και αυτό, μπορείς άνετα να ρωτήσεις όποιους εμπιστεύεσαι.

Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΕΙΧΕ ΜΟΝΟ «ΝΑΙ» ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ

*** Πάμε παρακάτω. Χθες, η δεύτερη φάπα – ντρόουν προσγειώθηκε στον ίδιο, κοκκινισμένο από προχθές, σβέρκο : Και η νέα ψηφοφορία, στην Εκτελεστική της Επο αυτή τη φορά, είχε αποτέλεσμα την πανωλεθρία της Αεκ, με εννέα ψήφους υπέρ του Πάοκ, τεσσάρων «παρών» και δύο λευκών. Στην ψηφοφορία δεν πήρε μέρος ο εκπρόσωπος της Αεκ κ. Αλεξίου, ο οποίος αποχώρησε από τη συνεδρίαση.

*** Ποιοι «τάχθηκαν» με την πλευρά της Αεκ ; Έχει το ενδιαφέρον του κι' αυτό. Ήταν λοιπόν ο πολύφερνος και φημισμένος για τη σταθερότητα των απόψεών του Διακοφώτης, ο Δημητρίου της ΕΠΣΑ πού είναι άγνωστον αν είχε ρωτήσει τον κ. Γιάννη για το τι πρέπει να κάνει, ο Μαρτσούκος της ΣΛ2 πού δεν πούλησε τον ευεργέτη του, ένας κ. Βισβίκης πού δεν γνωρίζω, ο γνωστός Παπαχρήστος των Εθνικών ομάδων ( τρομάρα μας ) και ο Δανιήλ από την Πάτρα πού κάποια εποχή προαλείφονταν για υποψήφιος πρόεδρος.

Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ «ΚΑΠΕΤΑΝ Γ@Μ@Ω»

*** Βεβαίως, όλα δείχνουν ότι η εποχή συγκυριαρχίας των ... «δικέφαλων συμμάχων» τέλειωσε οριστικά και αμετάκλητα. Εγώ όμως ακόμη δεν είμαι πεπεισμένος εκατό τοις εκατό. *** Γνωρίζω τον ενθουσιασμό του Γκαγκάτση Τζούνιορ πού από το μηδέν ( στην κυριολεξία ) ετοιμάζεται με 99 % πιθανότητες να αναλάβει πρόεδρος της ανώτατης ποδοσφαιρικής αρχής. Γνωρίζω όμως επίσης και την νοοτροπία του ασπρομάλλη, να θέλει να είναι ο καπετάν γ@μ@ω του ελληνικού ποδοσφαίρου, χρησιμοποιώντας όλη την ... ποικιλία των ενεργειών πού μπορεί να κάνει για να αποφύγει τον επερχόμενο εκμηδενισμό του

*** Το βέβαιο είναι ότι μέχρι την ημερομηνία των εκλογών της Επο δεν πρόκειται να ... πλήξουμε ! Ολο και κάτι θα γίνεται, όλο και κάτι θα συμβαίνει και οι ανατροπές είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα. Καλά να 'μαστε, να τα παρακολουθούμε από κοντά και να τα σχολιάζουμε ...

ΡΕΒΑΝΣ ΤΟΥ 13-1

*** Ο Ολυμπιακός, πήρε και χθες σαφή και κατηγορηματική θέση στις εξελίξεις στην Επο, πού είναι ραγδαίες. Φυσικά, ψήφισε ΕΝΑΝΤΙΟΝ των απόψεων της Αεκ και συνετέλεσε έτσι στη δημιουργία του 11-2. Ισως να ήταν ένα είδος ... «άτυπης ρεβάνς» για εκείνο το «13-1» ... κάποτε ... στη Σούπερ Λίγκα ... ***

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΣΟΥΪΤΕΣ ΠΙΣΩ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ !

*** Μη έχοντας τη δυνατότητα άλλης επιλογής, η Επο υποχρεώθηκε χθες να δώσει στον Ολυμπιακό τέσσερις σουϊτες, από τις εννέα πού είχε υπό την κατοχή της. Στο σύνολό τους οι σουϊτες της Τζαμπασοφιάς είναι δεκατρείς, αλλά για η Επο, ως διοργανώτρια του τελικού, είχε δέκα στη διάθεσή της. Απ' αυτές τις δέκα, η μία ήταν στη διάθεση της Ουέφα.

*** Επομένως, έστω και στο παρά ένα, η Επο συμμορφώθηκε και έδωσε στον Ολυμπιακό, την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ομάδα, τις σουϊτες πού του αναλογούσαν, δλδ, περίπου το 45 % του συνόλου

ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ

*** Βάζω και στοίχημα, αν θέλετε. Αμέσως μετά τον τελικό – τον ευρωπαϊκό εννοώ – θα έχουμε ΔΙΟΛΙΣΘΗΣΕΙΣ στην Επο. Εννοώ ότι από τους έξη πού ψήφισαν Αεκ χθες στην Εκτελεστική της Επο, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ θα ... «αλλαξοπιστήσουν» και θα πάνε με το Μπάοκ. Υπάρχει και μία τρίτη, πού ακόμη «μπαλαντζάρει» ***

Διαβάστε επίσης