Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Όχι παύλες, μόνο ctrl alt delete

Όχι παύλες, μόνο ctrl alt delete
Παρασκευή, 3 Απριλίου 2020 - 10:29
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ακόμα και εν μέσω της πρωτόγνωρης, για το σύγχρονο κόσμο, κατάστασης που βιώνουμε βλέπεις ότι υπάρχουν άνθρωποι που αρνούνται να εγκαταλείψουν ρόλους και αποστολές. Όταν οι σωστά και υπεύθυνα σκεπτόμενοι της ελληνικής Λίγκας έκαναν υπομονή για να δουν που θα πάει όλο αυτό πριν επικοινωνήσουν κοτσάνες, έβλεπες δεξιά και αριστερά (βόρεια κυρίως...) διαρροές περί τελείας και παύλας στο πρωτάθλημα δίχως ανάδειξη πρωταθλητή.

Ακόμα και χτες, στην τηλεδιάσκεψη της διοργανώτριας, ο καθένας έδειξε τον χαρακτήρα του. Όταν δήλωνε παρών ο Βαγγέλης Μαρινάκης και μιλούσε για ενότητα και ομάδα εργασίας ώστε να παρθεί μια ομόφωνη απόφαση για το καλό όλων, εξαρτημένες (λόγω υπερ-δανεισμού) ομάδες τύπου Βόλου παρουσίαζαν σ' αυτή τη διάσκεψη τους... μεταφραστές. Με τους κανονικούς μεταφραστές δεν έχω τίποτα, μια αξιοπρεπής δουλειά είναι. Εκείνους που τους παριστάνουν θα προτιμούσα να μην υπάρχουν στην ποδοσφαιρική πραγματικότητα.

Μια σεζόν μαμούθ όπως είναι και αυτή δεν χρειάζεται ούτε τελείες, ούτε παύλες, ούτε άνω τελείες όπως επεσήμανε ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού. Θα ήταν ασέβεια προς τον κόπο παικτών και τεχνικών τιμ. Όχι μόνο του Ολυμπιακού, όλων των ομάδων που έχουν μοχθήσει. Αντιθέτως, είμαι υπέρμαχος του ctrl alt delete.

Όχι για το πρωτάθλημα. Για όλους όσοι μολύνουν το ήδη άρρωστο πρωτάθλημα. Για όσους αποδεικνύεται / οριστικώς αποδειχθεί ότι έχουν σχέση μεταξύ τους που δεν θα έπρεπε. Για εκείνους που συμμαχούν με δόλιο τρόπο. Γι' αυτούς με τους κοντινούς ή μακρινούς συγγενείς σε άλλες ομάδες. Αυτό ήταν, είναι και θα είναι το βασικό που θέλει το πρωτάθλημα. Να φύγουν από πάνω του οι όποιες σκιές. Και ο καλύτερος να φανεί στο γήπεδο.

Δίχως σκιές. Δίχως ξαδέρφια. Δίχως... μεταφραστές. Δίχως ντουζίνες δανεικών. Όπως έχουμε πει πολλάκις, μπορείς να λες ό,τι θες. Θα έρθει αυτή η ρημάδα η ώρα που θα μπεις στο γήπεδο ωστόσο και αλήθεια θα φανεί. Εσύ θα τρως χαστούκια από τα χωριά της Ευρώπης και ο άλλος θα αποκλείει τις Μίλαν και τις Άρσεναλ...

Διαβάστε επίσης

MVP είναι...

MVP είναι...

Η ψήφος μοιάζει δύσκολη αλλά, τελικά, είναι πανεύκολη. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης...