Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με ΔΝΤ και Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου

Με ΔΝΤ και Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου
Πέμπτη, 7 Οκτωβρίου 2021 - 13:18
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Ο Ολυμπιακός, λέει, τα έβαλε με τον Κλάτενμπεργκ που όρισε διαιτητή επιπέδου Τσάμπιονς Λιγκ στο ματς της περασμένης Κυριακής επειδή δεν αντέχει να παίζει με τέτοιους διαιτητές και έχει συνηθίσει Καλόπουλους και Παπουτσέληδες. Τώρα αυτό, υποτίθεται, γράφτηκε στα σοβαρά. Και τώρα σ' αυτό κάποιος πρέπει επίσης να απαντήσει στα σοβαρά. Ο Ολυμπιακός λοιπόν δεν έχει συνηθίσει να παίζει με διαιτητές Τσάμπιονς Λιγκ. Κι αυτά τα λέει κάποιος που είναι Παναθηναϊκός. Και... πάνε τα δάχτυλα στο πληκτρολόγιο δίχως πρόβλημα για να «γεννήσουν» ένα τέτοιο κείμενο.

Η πιο πρόσφατη φορά που Ολυμπιακός αγωνίστηκε στη διοργάνωση του Τσάμπιονς Λιγκ (όμιλο, όχι προκριματικά...) ήταν στις 9/12/2020, δηλαδή λιγότερο από ένα χρόνο πριν. Ο Παναθηναϊκός αντιθέτως, η ομάδα ανθρώπων που ξεστομίζουν (πληκτρολογούν τέλος πάντων) τέτοια πράγματα, έπαιξε τελευταία φορά σε ματς ομίλου Τσάμπιονς Λιγκ στις 7/12/2010!!! Δηλαδή 11 χρόνια πίσω!!! Σε όμιλο με Μπαρτσελόνα, Κοπεγχάγη και Ρουμπίν Καζάν με συγκομιδή 4 συντριβές και 2 ισοπαλίες με τους Ρώσους.

Ρε παιδιά ήμαρτον κάπου! Πρωθυπουργό τον Γιώργο Παπανδρέου είχαμε ακόμα, μόλις μπαίναμε στα μνημόνια και καλούσαμε το ΔΝΤ. Κι έκτοτε τους πράσινους τους έχει γλεντήσει η κάθε Εστορίλ και η κάθε Καμπάλα και ο Ολυμπιακός έκανε... εξοχικό του το Emirates κερδίζοντας (και αποκλείοντας) την Άρσεναλ στο Λονδίνο και ομάδες όπως η Μίλαν, η Αϊντχόφεν και τόσες άλλες. Και γράφονται τέτοια πράγματα δίχως να κοκκινίζουν μάγουλα; Σοβαρά τώρα; Και πόνεσε, λέει, ο Ολυμπιακός. Που μόνο επί Μαρτίνς έχει με τον ΠΑΟ… 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και 1 ήττα. Για τέτοιο... πόνο μιλάμε!

ΥΓ: Είναι πολύ σημαντικό το ματς της μπασκετικής ομάδας με τη Ρεάλ και τους λόγους όλοι τους καταλαβαίνουμε. Αν κερδίσει η ομάδα αφενός θα έχει βάλει μια πρώτη μικρή αλλά σημαντική βάση για να ονειρεύεται τα πλέι οφ και θα φτιάξει κι άλλο την ψυχολογία της. Αν ηττηθεί θα δεχθεί ένα ψυχολογικό χτύπημα και θα κάνει ένα βήμα πίσω. Δεν... χάνεται αν χάσει αλλά έχει να κερδίσει περισσότερα με το ροζ φύλλο αγώνα. Προφανώς και δεν είναι έτοιμος ο Ολυμπιακός αυτή τη στιγμή όπως και καμία ομάδα. Χρειάζεται χρόνος για το δέσιμο κι ας μην άλλαξε δραματικά σε σχέση με πέρυσι το ρόστερ. Θα υπάρξουν ουκ ολίγες αναταράξεις στην απόδοση και ελπίζει κανείς να μην είναι μεγάλες.

Διαβάστε επίσης

Η... μετάλλαξη του καπνού

Η... μετάλλαξη του καπνού

Κεκλεισμένων λοιπόν το Γ. Καραϊσκάκης με τον ΠΑΟΚ. Να πω ότι αισθάνθηκα έκπληξη θα πω ψέματα και ψέματα δεν θέλω να σας λέω… Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.

Πιο γεμάτος στο round 3

Πιο γεμάτος στο round 3

Με επιστροφές, έχοντας δουλέψει περισσότερο και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Γράφει για τον Θρύλο μετά τη διακοπή, η Σπύρος Γρομητσάρης.

Το θολωμένο μυαλό

Το θολωμένο μυαλό

Ο Σπύρος Γρομητσάρης γράφει στο gavros.gr για τα όσα έχει σκεφτεί μετά το 0-0 με τον Παναθηναϊκό στο Καραϊσκάκη...