Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μισά του καλοκαιριού αλλά και αρχή των επίσημων

Μισά του καλοκαιριού αλλά και αρχή των επίσημων
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2022 - 12:29
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Είμαστε ακριβώς στα μισά του καλοκαιριού και ο δρόμος που χωρίζει τον Ολυμπιακό από το πρώτο του επίσημο ματς της σεζόν είναι ελάχιστος, μόλις 5 μέρες. Έτσι που τα κατάφερε το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν αποκλείεται στο κοντινό μέλλον να παίζουν οι ομάδες και νωρίτερα στα ευρωπαϊκά προκριματικά. Το κακό είναι ότι πληρώνει το... μάρμαρο και ο Ολυμπιακός, η ομάδα που έχει σχεδόν μηδαμινή ευθύνη σε όλο αυτό. Οι άλλοι που καμώνονται ότι είναι και σπουδαίες ομάδες έχουν την ευθύνη και έχουν παρασύρει την ελληνική βαθμολογία στην ΟΥΕΦΑ στα... τάρταρα.

Όπως και να 'χει ο Ολυμπιακός έχει ήδη αρχίσει να ζει μ' αυτό, δεν μπορεί να κάνει αλλιώς. Και πρέπει από την πλευρά του να συνεχίσει να προσπαθεί να ωθεί την Ελλάδα να ανεβαίνει σκαλοπάτια στο ranking. Όχι για το καλό των άλλων, που δεν νοιάζονται ποτέ για το καλό το δικό του, αλλά για την πάρτη του. Ανέκαθεν ο Ολυμπιακός ήταν μόνος του απέναντι σε όλους κι ας «δανείζονται» άλλοι σλόγκαν παριστάνοντας τους διαφορετικούς που ΔΕΝ είναι.

Το σίγουρο είναι πως ο πρωταθλητής έχει ένα δύσκολο δρόμο μπροστά του γιατί τώρα βλέπουμε τη Μακάμπι Χάιφα αλλά θα ακολουθήσουν κι άλλες ομάδες. Το έκανε προ τριετίας με Πλζέν, Μπασάκ και Κράσνονταρ, ας το κάνει ξανά. Δύσκολο προφανώς είναι και μάλιστα πολύ. Αλλά ο Ολυμπιακός πρέπει να προσπαθήσει με όλο του το είναι να το καταφέρει. Αν ρίξει κανείς μια ματιά τι συμβαίνει ήδη στα ευρωπαϊκά προκριματικά και τους γύρους που προηγούνται, καταλαβαίνει.
ΥΓ: Το post διευκρίνησης του περιστατικού με τον αστυνομικό μπαίνει αναμφίβολα σε περίοπτη θέση στη μακρά λίστα των κακόγουστων αστείων με τον Τσακ Νόρις. Τελικά περί τίνος επρόκειτο γιατί για την... ταμπακιέρα (αν όντως απείλησε / έδειξε όπλο) δεν μας είπε τίποτα. Έλεγχος ενός οδηγού που έκανε επικίνδυνους ελιγμούς όπως ανέφερε ο αστυνομικός ή απλά τα παιδιά έκαναν... κόντρα; Στην παραλιακή δε γίνονται αυτές; Τι στοίχημα έβαλαν; Κι αυτό το «προσοχή όλοι στους δρόμους αδέρφια», δεν το διευκρίνισε.

Προσοχή από τους οδηγούς που κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς; Προσοχή από τους αστυνομικούς που κάνουν ελέγχους σ' αυτούς που κάνουν επικίνδυνους ελιγμούς; Ή προσοχή απ' αυτούς που μπορεί να οπλοφορούν και σ' ένα φανάρι να σου πουν οτιδήποτε γιατί τόλμησες να τους κοιτάξεις στραβά ή να τους ελέγξεις; Ας γίνει λίγο πιο σαφής να ξέρουμε από τι κινδυνεύουμε βρε αδερφέ.

ΥΓ2: Φαντάσου να ήταν άνθρωπος του Ολυμπιακού σε τέτοιο περιστατικό τι θα είχε γραφτεί από τα (στα)γονίδια αλήθειας. Θυμηθείτε μόνο τι είχε γραφτεί προ ετών σε εντελώς διαφορετικό περιστατικό (πήγε να δηλώσει κλοπή όπλου) με τον Κώστα Καραπαπά.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Διαβάστε επίσης

Κι εμείς αναρωτιόμαστε, πρόεδρε

Κι εμείς αναρωτιόμαστε, πρόεδρε

Η… απάντηση του Τάκη Μπαλτάκου και η πρεμούρα του ήταν να μιλήσει για το αν υπάρχει χώρος για γραφείο του Βαγγέλη Μαρινάκη και φυσικά να εξηγήσει το ανεξήγητο. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.