Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Οι «μεταγραφές» του Ρέντη

Οι «μεταγραφές» του Ρέντη
Δευτέρα, 15 Αυγούστου 2022 - 11:39
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Την ώρα που όλοι περιμένουν τις επόμενες μεταγραφές που θα κάνει η ομάδα, είναι βέβαιο ότι ο Κάρλος Κορμπεράν περιμένει με την ίδια αγωνία τις «μεταγραφές» του Ρέντη. Τα πιο πρόσφατα δείγματα γραφής της ομάδας ήταν ανακριβή. Και ήταν ανακριβή γιατί σημαντικοί παίκτες που υπάρχουν στο ρόστερ δεν ήταν διαθέσιμοι για διαφόρους λόγους ενώ υπήρξαν και ουκ ολίγοι που έπαιξαν με τη Σλόβαν με πρόβλημα τραυματισμού ή το αποκόμισαν την ώρα του αγώνα.

Την Πέμπτη ο Ολυμπιακός θα δοκιμαστεί σκληρά στην Κύπρο στο πρώτο ματς με τον Απόλλωνα Λεμεσού για τα πλέι οφ του Europa League. Και για να βάλει τις βάσεις για πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης πρέπει να είναι όσο πιο πλήρης γίνεται και οι παίκτες του στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Δεν είναι εύκολο και πολύ φοβάμαι ότι δεν είναι και ρεαλιστικό. Όμως όσο περισσότερους έχει στα χέρια του ο προπονητής για να χρησιμοποιήσει, τόσο καλύτερα.

Οι μάχες του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη με live streaming 21+ και ενισχυμένες αποδόσεις | Ρυθμιστής: ΕΕΕΠ | Κίνδυνος Εθισμού & Απώλειας Περιουσίας | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε Υπεύθυνα.

Στην προπόνηση της Κυριακής ο Ισπανός τεχνικός είδε μπροστά του να συμβαίνουν διάφορα ευχάριστα με παίκτες που είχαν προβλήματα να τα ξεπερνούν. Αν συνεχιστούν έτσι και οι επόμενες μέρες θα μπορεί να καταστρώσει πιο άνετα τα πλάνα του για τον αγώνα της Λευκωσίας. Για τον Ολυμπιακό είναι must win το ζευγάρι με τον Απόλλωνα. Πρέπει να προκριθεί, με όποιο τρόπο. Πρέπει να είναι στη φάση των ομίλων του Europa League. Προσωπικά αρνούμαι πεισματικά να μπω σε κουβέντες τύπου: να πάει στο conference γιατί έχει ελπίδα για καλύτερη πορεία και συγκέντρωση περισσότερων βαθμών που θα του βελτιώσουν το ranking για επόμενες κληρώσεις. Αν χαμηλώνεις μόνος σου τον πήχη μοιάζει βέβαιο ότι θα πας πιο κάτω απ' όσο σχεδίαζες.

Μπορεί τώρα αρκετοί να αισθάνονται απογοήτευση λόγω του αποκλεισμού από τη Μακάμπι και της αγχώδους πρόκρισης κόντρα στη Σλόβαν αλλά ο Ολυμπιακός δεν είναι αυτός και δεν θα είναι αυτός στο βάθος της σεζόν. Όταν βρουν φόρμα οι προερχόμενοι από τραυματισμό και όσοι έχουν ήδη αποκτηθεί και έρθουν και οι υπόλοιπες μεταγραφές η ομάδα θα γίνει πολύ καλύτερη απ' αυτό που βλέπουμε τώρα και αποτελεί μια ιδιαίτερη συνθήκη. Έναν καθρέφτη που παραμορφώνει προς το χειρότερο.

ΥΓ: Υγεία και ευτυχία σε όλο τον κόσμο, ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων. Μακάρι να έρθουν καλύτερες μέρες για όλους αλλά νομίζω ότι χρειαζόμαστε κάτι παραπάνω από ευχές. Με τις ευχές (μόνο) δε γίνεται κάτι.

Διαβάστε επίσης