Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μπροστινοί και... πισινοί

Μπροστινοί και... πισινοί
Τρίτη, 23 Αυγούστου 2022 - 13:49
Αρθρογράφος: Σπύρος Γρομητσάρης
ΣΠΥΡΟΣ ΓΡΟΜΗΤΣΑΡΗΣ

Προ ελαχίστων ημερών μέλος του γραφείου Τύπου της ΠΑΕ ΑΕΚ έψεξε την εφημερίδα με την οποία έχω τη χαρά και την τιμή να συνεργάζομαι για τον τρόπο που προσέγγισε τον αγώνα των κιτρινόμαυρων στη Λαμία στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Σήμερα υπάρχουν εφημερίδες που δεν αισθάνθηκαν τη δημοσιογραφική ανάγκη έστω απλά να αναφέρουν στα πρωτοσέλιδά τους, τις σοκαριστικές (ή μήπως όχι και τόσο σοκαριστικές...;) δηλώσεις του Βασίλη Τσιάρτα στους betarades. Μια από τις πολλές δηλώσεις αφορά στην πρόταση που (φέρεται να) υπήρξε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη στον Τσιάρτα να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Νέων. Βεβαίως είπε κι άλλα πολλά για... μπροστινούς και... πισινούς στην Ελληνική Ομοσπονδία. Αναρωτιέμαι, θα ψέξει ο συγκεκριμένος κύριος κάποια ή κάποιες εφημερίδες σήμερα κι αν ναι, ποιές; Αυτές που αναφέρθηκαν στην (on camera) δήλωση ενός από τους ζωντανούς θρύλους της ΑΕΚ και του ελληνικού ποδοσφαίρου (όχι ενός τυχαίου δηλαδή) ή τις άλλες που την... κατάπιαν;

Δεν μπορώ να ξέρω αν ισχύει αυτό που είπε ο Βασίλης Τσιάρτας. Δεν ήμουν παρών στην κουβέντα που λέει ότι έκανε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Ξέρω όμως, το είδα και το άκουσα, ότι το ΕΙΠΕ. Και είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σοβαρό να το... προσπεράσει κανείς, έτσι δεν είναι; Είναι σοβαρό για την ΑΕΚ, για την ΕΠΟ, για το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά. Αν μη τι άλλο πρέπει να κληθεί ο πρώην ποδοσφαιριστής να εξηγήσει. Να διευκρινίσει σε πιο αρμόδιους από μένα και την κοινή γνώμη, τι ακριβώς συνέβη. Δε γίνεται να λέγεται κάτι τέτοιο δημόσια και κάποιοι να παριστάνουν ότι δεν είδαν δεν άκουσαν. Γιατί και είδαν και άκουσαν ΟΛΟΙ. Και πλέον επιβάλλεται όσοι εμπλέκονται σ' αυτή τη δήλωση αλλά και όσοι κρατάνε τις τύχες του ελληνικού ποδοσφαίρου στα χέρια τους να διερευνήσουν και να πάρουν θέση. Η μη αντίδραση, στο δικό μου μυαλό τουλάχιστον, θα θεωρηθεί ύποπτη.

ΥΓ2: Δηλαδή εγώ που πήγα και έπαιξα χρήματα στην κατάκτηση του Κυπέλλου από τον ΑΟ Μυκόνου, από ποιόν θα αποζημιωθώ; Εν τω μεταξύ γνωστά κανάλια του εξωτερικού, λέει, εφόσον δεν θα είναι στη φετινή διοργάνωση του κυπέλλου η Μυκονάρα δεν θα αγοράσουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα για τα οποία... σπρώχνονταν όλα τα μεγάλα δίκτυα του πλανήτη. Αν δεν έχεις αυτά τα ποδοσφαιρικά δικαιώματα, δεν έχεις τίποτα αδερφέ.

ΥΓ3: Έγραφα σε προηγούμενο blog, την επομένη του νέου... αξέχαστου τελικού της ΕΠΟ, ότι θα πάω να σπουδάσω event planning στο «Πανεπιστήμιο» της εξυγιαντικής που «ειδικεύεται» σ' αυτό. Τώρα λοιπόν υπάρχει και νέα ειδικότητα. Πως να διοργανώσετε κλήρωση Κυπέλλου τόσο άρτια που δεν... υπάρχει. Τόσο πολύ δεν... υπάρχει που πρέπει να την ξανακάνετε! Ούτε δυο γαϊδουριών άχυρα, ούτε αυτό λέμε οι άνθρωποι!

Διαβάστε επίσης

Η πρεμιέρα, ο Κλοπ και ο Λουτσέσκου

Η πρεμιέρα, ο Κλοπ και ο Λουτσέσκου

Είστε έτοιμοι; Αρχίζουμε. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται απόψε τον ΠΑΣ στο Γ.Καραϊσκάκης και ο στόχος είναι προφανής. Γράφει ο Σπύρος Γρομητσάρης.