Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Υπερηφάνεια

Υπερηφάνεια
Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου 2022 - 10:24
Αρθρογράφος: Θωμάς Μπίχτας
ΘΩΜΑΣ ΜΠΙΧΤΑΣ

Σε αντίθεση με αρκετούς άλλους, οι οποίοι έχουν ξεχάσει τι σημαίνει αγάπη και έχουν κυριευτεί από το μίσος (για τον Ολυμπιακό) εμείς οι ΓΑΥΡΟΙ δεν την έχουμε ξεχάσει την έννοια. Αγάπη. Τη γνωρίζουμε καλά. Αγάπη για κάθε τι ερυθρόλευκο. Για κάθε τι Ολυμπιακό. Και υπερηφάνεια. Για κάθε τι μικρό ή μεγάλο καταφέρνει οποιοσδήποτε αθλητής φοράς στο στήθος το έμβλημα του Ολυμπιακού. Αυτή η έννοια, υπερηφάνεια, είναι πολύ ιδιαίτερη επίσης και πολύ δύσκολο να τη νιώσει κανείς. Εκτός αν είναι Ολυμπιακός… Εκτός αν έχει στην καρδιά του αυτό τον Σύλλογο…

Μετά και τη νέα κατάκτηση ευρωπαϊκού τροπαίου, από τις αθλήτριες πόλο του Ολυμπιακού, η υπερηφάνεια είναι ξανά μπροστά. Όχι ότι φεύγει και ποτέ, εδώ που τα λέμε… Πάντα υπάρχει ένας λόγος για να είμαστε υπερήφανοι, για τον Ολυμπιακό μας.

Δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ τι πετυχαίνει αυτός ο Σύλλογος. Και δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε πως πρέπει να στεκόμαστε στο πλευρό του. Έχουμε τον τρόπο. Είναι απλός. Κάρτα Μέλους, Κάρτα Φιλάθλου, στήριξη στην προσπάθεια που κάνει να κρατήσει σε τοπ επίπεδο τα 3 αθλήματα, για τα οποία ο κόσμος ζήτησε να κινηθεί διαδικασία οικονομικής στήριξης. Έχουμε τον τρόπο. Η φωνή μας, το πάθος μας στην εξέδρα, είναι αδιαπραγμάτευτα και δεν πρέπει ποτέ να σταματούμε. Αλλά δεν είναι ο μόνος τρόπος…

Έχει διπλή σημασία να το σκεφτόμαστε και να το έχουμε στο μυαλό μας, όταν ο Σύλλογος πανηγυρίζει. Όταν ο Σύλλογος γλεντάει κάποια νέα μεγάλη κατάκτηση. Είναι σημαντικό να το σκεφτόμαστε, με τον Σύλλογο σταθερά στην κορυφή. Γιατί αυτός είναι πάντα ο στόχος. Και πρέπει άπαντες να συμβάλλουμε, ώστε αυτή η κορυφή να παραμένει ερυθρόλευκη.

Ο Μιχάλης Κουντούρης κάνει μεγάλο αγώνα. Δεν είναι μόνος. Έχει τον Βαγγέλη Μαρινάκη στο πλευρό του. Έχει τον κόσμο του Ολυμπιακού στήριγμά του. Και με αυτό τον τρόπο, όλοι μαζί ενωμένοι, Διοίκηση, ομάδες, κόσμος, θα κάνουν το 100, 200, 300… Και πάει λέγοντας… Και την υπερηφάνεια όλων μας να… ξεχειλίζει.

Διαβάστε επίσης

Ψυχραιμία και καθαρό μυαλό

Ψυχραιμία και καθαρό μυαλό

Δεν ήταν ένα καλό διήμερο, σε επίπεδο ποδοσφαίρου και μπάσκετ. Δεν είναι όμως και «καταδικαστικό». Ψυχραιμία, δουλειά, επιστροφή στον σωστό δρόμο. Γράφει ο Θωμάς Μπίχτας.