Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ιδανική προσθήκη για την ομάδα μας ο Τζέιμς»

«Ιδανική προσθήκη για την ομάδα μας ο Τζέιμς»
Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 - 13:09

Τις εντυπώσεις του για τη μέχρι στιγμής πορεία του Ολυμπιακού σε Ελλάδα και Ευρώπη, την προσθήκη του Σον Τζέιμς στους «ερυθρόλευκους», αλλά και τον ίδιο του τον εαυτό, εξέφρασε μέσω του «ΓΑΥΡΟΥ» ο Οθέλο Χάντερ. Αρχικά ο σέντερ του Θρύλου είπε: «Θεωρώ ότι είναι η ιδανική προσθήκη για μας. Χρειαζόμασταν έναν παίκτη που θα μας γέμιζε τη ρακέτα. Ευελπιστώ ο Πατ (σ.σ. ο Πάτρικ Γιανγκ) να επιστρέψει σύντομα πίσω και από του χρόνου να είναι έτοιμος για να προσφέρει, αλλά ο Σον θεωρώ ότι είναι ο κατάλληλος παίκτης.

Είναι ψηλός και αθλητικός, μπορεί να αμυνθεί και να κατεβάσει ριμπάουντ, ενώ διαθέτει και καλές κινήσεις κοντά στο καλάθι. Είναι πάντα καλό να διαθέτεις στο ρόστερ σου έναν ακόμη καλό ψηλό που μπορεί να τρέξει καλά το παρκέ, να κόψει τους αντιπάλους σου ψηλά και να βοηθήσει με τα χετζ άουτ του. Ο Τζέιμς θα μας βοηθήσει πολύ γιατί τα χρειαζόμαστε αυτά τα στοιχεία. Με την προσθήκη του η ομάδα θα γίνει πιο γεμάτη και πιο συμπαγής. Πιστεύω ότι είναι μια καλή επιλογή».

Ο Οθέλο Χάντερ υποστήριξε για τα όσα έχει καταφέρει ο Θρύλος μέχρι στιγμής στο παρκέ: «Μου αρέσει ο τρόπος που έχουμε αντιδράσει και το πού... οδεύουμε. Είναι βέβαια μερικά πράγματα που οφείλουμε να ρυθμίσουμε σαν ομάδα και εννοώ να ανεβάσουμε πιο πολύ την πίεσή μας, να γίνουμε ακόμα πιο αποτελεσματικοί στην άμυνα. Το θετικό είναι, όμως, ότι όλοι προσπαθούμε για το κάτι παραπάνω και σε κάθε παιχνίδι όλο και κάποιος βγαίνει μπροστά», ενώ για τον ίδιο είπε: «Πάντα έχω ως σκοπό να παίζω καλά. Δεν μπορείς βέβαια πάντα οι βραδιές σου να είναι θετικές στην επίθεση, αλλά οφείλω στην άμυνα να κάνω καλά ματς. Να πιέζω καλά και να βοηθάω.

Τώρα θέλω να καθαρίσω το μυαλό μου και να είμαι έτοιμος για τα επόμενα ματς», υποστήριξε ο Οθέλο για να συνεχίσει αναφορικά με τη σημερινή αναμέτρηση και το ματς στη Λιμόζ: «Θα είμαστε έτοιμοι. Ο Σον λογικά θα είναι μαζί μας και θα είμαστε έτοιμοι. Τους μελετήσαμε στο βίντεο για να δούμε πώς μπορούμε να τους νικήσουμε και έχω την αίσθηση ότι θα τα πάμε μια χαρά».

Διαβάστε επίσης

Αδιάφορο; Απλά μία μεγάλη πρόκληση!

Αδιάφορο; Απλά μία μεγάλη πρόκληση!

Σε ένα γήπεδο που δεν έχει νικήσει ποτέ, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε τη Λιμόζ (21:30-Live από το gavros.gr/NS2) με στόχο να σπάσει την παράδοση και να «σφραγίσει» την πρώτη θέση του ομίλου.

«Αυξάνεται ο ανταγωνισμός»

«Αυξάνεται ο ανταγωνισμός»

Ο Βασίλης Σπανούλης τοποθετήθηκε για το νέο φορμάτ της Ευρωλίγκας και όσα μπορεί να προσφέρει στις ομάδες αλλά και τη διοργάνωση.

Έτοιμος... με Τζέιμς

Έτοιμος... με Τζέιμς

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ματς με τη Λιμόζ - Μέσα ο Αμερικανός σέντερ...