Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Μας δίνει ώθηση η παρουσία του κόσμου»

«Μας δίνει ώθηση η παρουσία του κόσμου»
Πέμπτη, 10 Δεκεμβρίου 2015 - 16:42

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού αντιμετωπίζει αυτή την αγωνιστική την Τερψιθέα για την 9η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ γυναικών και στόχος της είναι το 9 στα 9.

Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκες» θα χρησιμοποιήσουν το κλειστό του Κορυδαλλού ως έδρα μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η προπονήτρια του Θρύλου, Ελένη Καπογιάννη, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού για το ματς και τόνισε ότι η παρουσία των ΓΑΥΡΩΝ δίνει μεγάλη ώθηση στις Πειραιώτισσες.

Η Ελένη Kαπογιάννη δήλωσε τα εξής:

«Αισιοδοξούμε να ολοκληρώσουμε αήττητοι τον 1ο γύρο. Η Τερψιθέα είναι χαμηλότερης δυναμικότητας ομάδα αλλά εμείς δεν στεκόμαστε σε αυτό. Θέλουμε να αγωνιζόμαστε σε ψηλό ρυθμό και αυτός είναι ο στόχος μας και σε αυτό το παιχνίδι. Παράλληλα θέλουμε να βλέπουμε και βελτίωση από παιχνίδι σε παιχνίδι. Θα χρειαστούμε τη συμπαράσταση του κόσμου γιατί πάντα η παρουσία του μας δίνει ώθηση και ένα έξτρα κίνητρο».

Διαβάστε επίσης

Αδιάφορο; Απλά μία μεγάλη πρόκληση!

Αδιάφορο; Απλά μία μεγάλη πρόκληση!

Σε ένα γήπεδο που δεν έχει νικήσει ποτέ, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει απόψε τη Λιμόζ (21:30-Live από το gavros.gr/NS2) με στόχο να σπάσει την παράδοση και να «σφραγίσει» την πρώτη θέση του ομίλου.