Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΚΑΕ (pics)

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή της ΚΑΕ (pics)
Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2015 - 10:14

Σε εορταστικό και άκρως ευδιάθετο κλίμα πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββατου η Χριστουγεννιάτικη γιορτή του μπασκετικού Ολυμπιακού.

Οι πρόεδροι της ΚΑΕ, Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος παρέθεσαν δεξίωση σε όλα τα μέλη της ομάδας, συμπεριλαμβανομένων και των οικογενειών τους. Η έκπληξη της ημέρας όμως ήταν η εμφάνιση του Θρυλέων που ως άλλος Άγιος Βασίλης μοίρασε παιχνίδια και δώρα σε μικρούς και μεγάλους.

Οι ιδιοκτήτες του Θρύλου ευχήθηκαν υγεία στους παίκτες, στα στελέχη, στους προπονητές και στις οικογένειές τους, ενώ για την ομάδα ευχήθηκαν νίκες και επιτυχίες για τη νέα χρονιά.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στο γεύμα είχαν και οι μπασκετμπολίστες της ομάδας Ντάνιελ Χάκετ και Δημήτρης Αγραβάνης οι οποίοι γιόρτασαν τα γενέθλιά τους μαζί με την ομάδα. Έσβησαν από κοινού την τούρτα και έγιναν αποδέκτες ευχών από όλους.

Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Γιώργος Πρίντεζης ο οποίος αρχικά βοήθησε τον μάγο Fantastico στα κόλπα του δίχως όμως τελικά να καταφέρνει να καταλάβει κάποιο και αποφάσισε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα, να παίζει μπάσκετ.

Διαβάστε επίσης

Φύγαμε για Final 4

Φύγαμε για Final 4

Η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται σε νοκ άουτ παιχνίδι τον Πρωτέα Βούλας για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Live από το gavros.gr, 14:30...

«Όλα είναι θέμα καρδιάς»

«Όλα είναι θέμα καρδιάς»

Για τον όμιλο «φωτιά» του Ολυμπιακού στο Top 16 μίλησε ο Σον Τζέιμς τονίζοντας πως ο Θρύλος μπορεί να περάσει στα πλέι οφ.