Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα παρουσιαστούμε σαφώς ανώτεροι»

«Θα παρουσιαστούμε σαφώς ανώτεροι»
Παρασκευή, 25 Δεκεμβρίου 2015 - 12:45

Στη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας του Ολυμπιακού στάθηκε ο Οθέλο Χάντερ. Ο Θρύλος ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τους τραυματισμούς, ακόμα ταλαιπωρείται και σίγουρα η επόμενη φάση της Ευρωλίγκας κυρίως, θα δείξει τις αντοχές της ομάδας. Ο Οθέλο Χάντερ εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ομάδα θα αντεπεξέλθει στις ανάγκες και τις δυσκολίες και πως θα μπορέσει να τα πάει ακόμα καλύτερα. Παράλληλα μίλησε και για τον κόσμο του Θρύλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη «Real News»

«Δεν είμαι ευχαριστημένος, μπορούσαμε να έχουμε παίξει πολύ καλύτερα. Ωστόσο, είμαι βέβαιος ότι όλα τα παιδιά έχουμε καταλάβει τι και που κάνουμε λάθος και στην επόμενη φάση θα παρουσιαστούμε σαφώς ανώτεροι. Είναι ένας οπωσδήποτε δύσκολος όμιλος, με σκληροτράχηλους εντός και εκτός έδρας αντιπάλους, αλλά στο επίπεδο αυτό όλοι έχουν τη δική τους αξία και δυναμικότητα, που θα πει ότι κάθε φορά πρέπει να είσαι ο πιο δυνατός για να κερδίσεις και να κυριαρχήσεις. Ο Ολυμπιακός έχει μεγάλη ιστορία στην Ευρωλίγκα και κάθε χρόνο οι στόχου του δεν αλλάζουν: τίτλοι στην Ελλάδα και παρουσία στο φάιναλ φορ της Ευρώπης, με κυνήγι της πρωτιάς. Όμως θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να βαδίζουμε παιχνίδι το παιχνίδι, χωρίς να βιαζόμαστε. Φυσικά και έχουν παίξει ρόλο στις εμφανίσεις μας οι τραυματισμοί και οι απουσίες και θέλω να πιστεύω πως στο εξής θα σταματήσει αυτό και όλοι μαζί και ενωμένοι θα αφοσιωθούμε στην προσπάθειά μας. Όσο για μένα, ανυπομονώ να αρχίσουν τα ματς».

Τέλος, για τον κόσμο είπε. «Συνεχίστε να μας στηρίζετε κι εμείς να είστε βέβαιοι πως θα εξακολουθήσουμε να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο προκειμένου να αισθάνεστε πάντα περήφανοι για την ομάδα μας».

Διαβάστε επίσης