Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ένα... μπάσκετ είχατε, τελείωσε κι αυτό!

Ένα... μπάσκετ είχατε, τελείωσε κι αυτό!
Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 - 11:12

Αν δει κανείς πιο προσεκτικά τι συμβαίνει στον χώρο των αθλημάτων τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα, θα διαπιστώσει πως μία ομάδα είναι αυτή που πρωταγωνιστεί σε όλα μα όλα τα σπορ (πάντα αυτό γινόταν στην ουσία). Και αυτή είναι φυσικά ο Ολυμπιακός, ο οποίος έχει αναγκάσει όλους τους υπόλοιπους συλλόγους να τρώνε τη σκόνη του και να βλέπουν την πλάτη του.

Αυτό γίνεται λοιπόν εδώ και αρκετό καιρό. Στο ποδόσφαιρο γίνεται χαμός με τα τρόπαια που σηκώνουν κάθε χρόνο οι Πειραιώτες και το ίδιο γίνεται σε βόλεϊ, πόλο και σε τόσα άλλα αθλήματα. Από την άλλη, ο... παντοτινός πρωταθλητής σε όλα τα σπορ, όπως λέει και ο ύμνος τους, εισπράττουν τη μία φάπα πίσω από την άλλη.

Ένα μπάσκετ είχανε, αλλά ο Θρύλος τους αποτελειώνει και εκεί. Στους άντρες έχουν κατακτηθεί ευρωπαϊκά και πρωταθλήματα Ελλάδας, ενώ μόλις στην πρώτη τους σεζόν με τον Ολυμπιακό, τα κορίτσια τις έκαναν τις άλλες, πελάτισσες. Νίκη στη Λεωφόρο με πέντε πόντους, νίκη στη Γλυφάδα με 33 και... ένα μπάσκετ είχατε, τελείωσε κι αυτό.

Πελάτες σε όλα τα σπορ.

Διαβάστε επίσης

Με φωνή και χειροκρότημα!

Με φωνή και χειροκρότημα!

Απόψε οι ΓΑΥΡΟΙ να είναι πολύ προσεκτικοί στις εκδηλώσεις τους, γιατί δεν θέλουν και πολύ οι άλλοι. «Νικήστε» τους με συνθήματα και αποθέωση της ομαδάρας του Ολυμπιακού.

Είστε καλύτεροι, δείξτε το!

Είστε καλύτεροι, δείξτε το!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟ και θέλει να αντιστρέψει το κλίμα, παίρνοντας νίκη και... διαφορά. Live από το gavros.gr, 19:00, OTE Sport 4...

Πανέτοιμος για το ντέρμπι

Πανέτοιμος για το ντέρμπι

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε χωρίς (άλλα) προβλήματα την προετοιμασία του για τον αγώνα της Δευτέρας κόντρα στον ΠΑΟ...