Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πανέτοιμος για το ντέρμπι

Πανέτοιμος για το ντέρμπι
Κυριακή, 24 Ιανουαρίου 2016 - 23:58

Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Θρύλου για το αυριανό ντέρμπι με τον ΠΑΟ στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε όλους τους παίκτες του να προπονούνται κανονικά, χωρίς να υπάρξουν απρόοπτα. Μαζί με την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκαν επίσης και οι Ματ Λοτζέσκι και Κώστας Παπανικολάου.

Ο τεχνικός του Θρύλου πάντως δεν προτίθεται να χρησιμοποιήσει κάποιον από τους δύο, καθώς ο πρώτος προέρχεται από μεγάλη αποχή και θα χρειαστεί χρόνο για να είναι 100% έτοιμος, ενώ ο δεύτερος έχει κάνει μόνο δύο προπονήσεις με την ομάδα και δεν είναι σε θέση να μπει ακόμα σε ένα ματς.

Αν όλα πάνε καλά ο Παπανικολάου θα αρχίσει σιγά-σιγά από την ερχόμενη εβδομάδα να παίζει στα παιχνίδια του Θρύλου.

Διαβάστε επίσης

Είστε καλύτεροι, δείξτε το!

Είστε καλύτεροι, δείξτε το!

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον ΠΑΟ και θέλει να αντιστρέψει το κλίμα, παίρνοντας νίκη και... διαφορά. Live από το gavros.gr, 19:00, OTE Sport 4...

«Υπέροχος ο κόσμος μας»

«Υπέροχος ο κόσμος μας»

Η Εβίνα Σταμάτη αποθέωσε τους ΓΑΥΡΟΥΣ για την εξαιρετική παρουσία τους στο κλειστό της Γλυφάδας για το ντέρμπι με τον ΠΑΟ.

«Πετύχαμε μια τεράστια νίκη»

«Πετύχαμε μια τεράστια νίκη»

Η Ελένη Καπογιάννη μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσπάθεια που κατέβαλαν οι «ερυθρόλευκες» την άμυνα, ενώ παράλληλα αποθέωσε τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τους ΓΑΥΡΟΥΣ για την παρουσία του στο κλειστό της Γλυφάδας.