Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Όλοι μαζί για την ομάδα»

«Όλοι μαζί για την ομάδα»
Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 - 23:25

Επέστρεψε στο ΣΕΦ ο Κώστας Παπανικολάου και αποθεώθηκε από τον λαό του Ολυμπιακού στο πλαίσιο του αγώνα με τον ΠΑΟ για το πρωτάθλημα. Με τον παίκτη του Θρύλου να κάθεται στην άκρη του «ερυθρόλευκου» πάγκου, αφού έμεινε εκτός αποστολής από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟ, ο Κώστας Παπανικολάου, δήλωσε αρχικά: «Η αλήθεια είναι νιώθω πολύ άνετα και καλώς ή κακώς ξέρω τα πάντα σε αυτό το γήπεδο, το σταφ και τα παιδιά. Είναι πολύ όμορφο αυτό που νιώθω και αυτό που έλεγα με τα παιδιά είναι ότι από την πρώτη ημέρα ένιωσα οικεία και υπέροχα και είναι σημαντικό για έναν παίκτη».

Όσον αφορά για το ματς με τους «πράσινους», σχολίασε: «Ήταν ένα όμορφο παιχνίδι με εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο. Όταν παίρνεις τόση μεγάλη διαφορά σε αυτά τα ματς είναι δύσκολο να διαχειριστείς στη συνέχεια το σκορ και αυτό φάνηκε που επέστρεψε ο Παναθηναϊκός μέχρι ενός σημείου. Αλλά τα κατάφερε η άμυνα και πήραμε το παιχνίδι».

Σε ερώτηση για το τι κρατάει ο ίδιος από το ΝΒΑ, θέλησε να απαντήσει ως εξής: «Σήμερα είναι ημέρα της ομάδας, πήραμε μία σημαντική διαφορά και πήραμε και την πρώτη θέση. Έχουμε δύσκολη συνέχεια και έχουμε πολύ δουλειά μπροστά μας. Πάντα η ομάδα είναι 17 παίκτες και όλοι μαζί να βάζουμε το λιθαράκι μας και να προσπαθούμε όλοι για το καλύτερο για την ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Ρεσιτάλ από τους ΓΑΥΡΟΥΣ

Ρεσιτάλ από τους ΓΑΥΡΟΥΣ

Ο κόσμος του Θρύλου παρέδωσε μαθήματα συμπεριφοράς στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ και δεν συνέβη το παραμικρό απρόοπτο.

«Να κρατήσουμε το ρυθμό»

«Να κρατήσουμε το ρυθμό»

Προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Ντάνιελ Χάκετ μετά το ματς με τον Παναθηναϊκό, και έδωσε το σύνθημα για παρόμοια συνέχεια.