Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Τα μεγάλα σουτ έκαναν τη διαφορά»

«Τα μεγάλα σουτ έκαναν τη διαφορά»
Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016 - 23:50

Το εντυπωσιακό πρώτο ημίχρονο του Ολυμπιακού κλήθηκε να σχολιάσει ο εκ των πρωταγωνιστών της νίκης των Πειραιωτών, Γιάννης Αθηναίου.«Προερχόμασταν από άσχημα αποτελέσματα με Ζαλγκίρις και Μπάμπεργκ. Οι ήττες μας πείσμωσαν και εφόσον ακολουθούσε το ντέρμπι θέλαμε να βγάλουμε αντίδραση. Οι ήττες μας πλήγωσαν και γι’ αυτό δουλέψαμε περισσότερο. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και αντιδράσαμε σωστά, βάλαμε μεγάλα σουτ που μας έδωσαν σημαντική διαφορά. Βέβαια ο ΠΑΟ αντέδρασε και κάλυψε ένα μέρος της. Εμείς από την μεριά μας κρατάμε τη νίκη», υπογράμμισε ο Έλληνας γκαρντ.

«Κάναμε ένα νέο ξεκίνημα, οι αλλαγές στο ρόστερ έφεραν ανακατατάξεις. Είναι θέμα χρόνου να βρει ο καθένας το ρόλο του. Αυτή είναι δουλειά των προπονητών, με στόχο πάντα να πετύχει ομάδα τους στόχους της», πρόσθεσε σχετικά με τις προσθαφαιρέσεις στο έμψυχο δυναμικό της ομάδας.

Ο 27χρονος άσος τόνισε παράλληλα ότι δεν κρίθηκε τίποτα για το πλεονέκτημα έδρας στους τελικούς. «Η πρώτη θέση δεν έχει κριθεί σε καμία περίπτωση. Έχουμε να περάσουμε από μερικές σκληρές έδρες στην Α1. Όλες οι ομάδες παίζουν χωρίς άγχος εναντίον μας και μπορούν να μας προκαλέσουν προβλήματα. Θα πρέπει να μπαίνουμε με το ίδιο σκεπτικό».

Τέλος για το επερχόμενο ματς με αντίπαλο τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Αθηναίου σχολίασε: «Για κάθε παιχνίδι προετοιμαζόμαστε όσο καλύτερα γίνεται. Θα είναι δύσκολο με τη Ρεάλ. Θέλουμε να ακολουθήσουμε το ίδιο πλάνο και να έχουμε την ίδια συγκέντρωση από την αρχή του παιχνιδιού».

Διαβάστε επίσης

«Βήμα-βήμα θα πάμε ψηλά»

«Βήμα-βήμα θα πάμε ψηλά»

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησαν για τη νίκη με τον ΠΑΟ και για τη συνέχεια της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη...

«Όλοι μαζί για την ομάδα»

«Όλοι μαζί για την ομάδα»

Ο Κώστας Παπανικολάου έδωσε το σύνθημα για σκληρή δουλειά στη συνέχεια, για να έρθουν νέες επιτυχίες στον Ολυμπιακό...