Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πλάνα από την προπόνηση του Ολυμπιακού (pics+vds)

Πλάνα από την προπόνηση του Ολυμπιακού (pics+vds)
Τρίτη, 24 Μαΐου 2016 - 18:25

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Ο Θρύλος είναι πανέτοιμος για το κρίσιμο ματς με την Λαμποράλ Κούτσα (4/3, 21:45), την οποία θέλει να κερδίσει στο ΣΕΦ, για να παραμείνει ζωντανός στη μάχη της πρόκρισης στα play off της Euroleague.

Στο ματς με την ισπανική ομάδα εκτός απροόπτου θα κάνει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα και ο Χακίμ Ουόρικ. Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού δήλωσε πανέτοιμο να αγωνιστεί κόντρα στην ισπανική ομάδα και να βοηθήσει τον Θρύλο να φτάσει στη νίκη. Ο Αμερικανός φόργουορντ έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Πέμπτης και έδειξε να βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Ο καλός Ουόρικ μπορεί να βοηθήσει τον Ολυμπιακό και να δώσει επιπλέον λύσεις στον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την τελευταία προπόνηση του Ολυμπιακού, όπως τα κατέγραψε η κάμερα του gavros.gr.

Διαβάστε επίσης

Έβαλαν τα μεγάλα Μέσα!

Έβαλαν τα μεγάλα Μέσα!

Και να λοιπόν που για μια ακόμα φορά κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους - μέσω της σφυρίχτρας - προκειμένου να κάνουν μπάχαλο τον τρίτο τελικό. Γνωστές οι τακτικές τους όταν χάνουν.

Εμείς στο ύψος μας!

Εμείς στο ύψος μας!

Ό,τι και να κάνουν από τον Παναθηναϊκό, οι ΓΑΥΡΟΙ οφείλουν να σταθούν στο ύψος τους, να μην τσιμπήσουν στις προκλήσεις - Οι παίκτες από τη δική τους μεριά, θα κάνουν το καθήκον τους.

Στην προπόνηση οι Αγγελόπουλοι

Στην προπόνηση οι Αγγελόπουλοι

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έδωσαν το παρών στην τελευταία προπόνηση του Θρύλου ενόψει και του παιχνιδιού με την Λαμποράλ και έδειξαν για μία ακόμα φορά πως βρίσκονται δίπλα στην ομάδα.