Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Εμείς στο ύψος μας!

Εμείς στο ύψος μας!
Τετάρτη, 25 Μαΐου 2016 - 13:14

Στο δεύτερο παιχνίδι τα καταφέρατε και μπράβο σας. Δείξατε εμπιστοσύνη στον κόουτς και τις δυνατότητές σας και μπορέσατε να φτάσετε σε μια μεγάλη νίκη με 66-68, κάνοντας εκ νέου το break. Γιατί break κάνατε πέρυσι, αλλά και πρόπερσι. Ένα μπράβο σε όλους για αυτό που καταφέρατε και να έχετε μια καλή συνέχεια.

Οι ΓΑΥΡΟΙ σας ζητούν να τα δώσετε όλα στο παρκέ πλέον στο ΣΕΦ, ανεξάρτητα από τα όσα έκαναν, κάνουν και θα κάνουν οι «πράσινοι». Ξέρετε, όταν χάνουν αλλάζουν τακτική. Όταν κερδίζουν είναι οι καλύτεροι όπως λένε και όταν χάνουν φταίνε οι ρέφερι. Ό,τι κάνουν στην μπάλα, κάνουν και στο μπάσκετ.

Οι παίκτες την Πέμπτη θα κάνουν το καθήκον τους στο παρκέ. Θα παίξουν το μπάσκετ που ξέρουν και θα προσπαθήσουν να κάνουν το 2-1. Αλλά και οι ΓΑΥΡΟΙ από τη μεριά τους θα πρέπει να είναι άψογοι. Να μην τσιμπήσουν από καμία πρόκληση και να ωθήσουν την ομαδάρα μας μόνο με φωνή, συνθήματα και χορό στην εξέδρα.

Κόσμιοι να είμαστε όλοι μας, μόνο έτσι θα βοηθήσουμε την ομάδα μας.

Διαβάστε επίσης

Στο μπάσκετ... μόκο;

Στο μπάσκετ... μόκο;

Εδώ και αρκετά χρόνια γίνεται της μουρλής το κάγκελο στο μπάσκετ, αλλά δεν βλέπουμε κανέναν από τους αντικειμενικούς να ασχολούνται με το θέμα.

Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από τον Χάντερ

Σπουδαία κίνηση ανθρωπιάς από τον Χάντερ

Δεν προσφέρει μόνο βοήθεια στους συμπαίκτες του στους αγώνες, αλλά και στους συνανθρώπους μας, καθώς προσέφερε 22 χιλιάδες μπουκάλια νερό στους πρόσφυγες που βρίσκονται στο Ελληνικό.

Έβαλαν τα μεγάλα Μέσα!

Έβαλαν τα μεγάλα Μέσα!

Και να λοιπόν που για μια ακόμα φορά κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους - μέσω της σφυρίχτρας - προκειμένου να κάνουν μπάχαλο τον τρίτο τελικό. Γνωστές οι τακτικές τους όταν χάνουν.