Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κερδίζει στα χαρτιά το ματς ο ΠΑΟ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Κερδίζει στα χαρτιά το ματς ο ΠΑΟ
Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 - 02:18

Ανατροπή δεδομένων! Ο ΠΑΟ τελικά θα πάρει το ματς με την Λαμποράλ Κούτσα στα χαρτιά και μαζί την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Οι «πράσινοι» έχουν ήδη κάνει ένσταση καθώς όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά οι μπασκέτες είχαν πειραχθεί από τους Βάσκους, οι οποίοι είχαν πειράξει επίσης και τα διχτάκια.

Ντροπή τους! Ο ΠΑΟ είναι καθαρός, θα δικαιωθεί και θα πάρει την πρόκριση για το Βερολίνο. Τα βρόμικα κόλπα των Ισπανών δεν θα περάσουν στην πιο καθαρή ομάδα της Ευρώπης. Θα έπρεπε να ντρέπονται. Ευτυχώς, όμως, οι «πράσινοι» είναι… γάτες και θα πάρουν το ματς στα χαρτιά. Η δικαίωση είναι κοντά!

Ας τα αφήσουμε τώρα όμως αυτά. Να ευλογήσουμε και λίγο τα... γένια μας. Σας είχαμε γράψει για την απόλυση του Τζόρτζεβιτς σε περίπτωση αποκλεισμού του Παναθηναϊκού από τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Κίνηση που πήρε «σάρκα και οστά», αφού στο στρατόπεδο των «πρασίνων» δεν άντεξαν να βλέπουν αυτήν την εικόνα. Εξάλλου ήταν μία απόφαση που είχε παρθεί προ ημερών όπως σας αποκάλυψε το gavros.gr.

Διαβάστε επίσης

Σοβαρός για το πρώτο βήμα

Σοβαρός για το πρώτο βήμα

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Ρέθυμνο στο πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης της Α1. Live από το gavros.gr στις 17:30/OS4…

Γλεντήστε ξανά τον ΠΑΟ!

Γλεντήστε ξανά τον ΠΑΟ!

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται τον ΠΑΟ και με τη βοήθεια των ΓΑΥΡΩΝ θα τα δώσει όλα για να κάνει καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Live από το gavros.gr στις 18:00/NS1…

Και σκούπα και… Κούτσα!

Και σκούπα και… Κούτσα!

Η Λαμποράλ γλέντησε τον ΠΑΟ μέσα στο ΟΑΚΑ με 84-75 και προκρίθηκε στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Τελικά και σκούπα είχε και... Κούτσα!

Χωρίς τους αρχηγούς με Ρέθυμνο

Χωρίς τους αρχηγούς με Ρέθυμνο

Οι Βασίλης Σπανούλης και Γιώργος Πρίντεζης δεν προπονήθηκαν και θα απουσιάσουν από τον πρώτο προημιτελικό με την κρητική ομάδα.