Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Σοβαρός για το πρώτο βήμα

Σοβαρός για το πρώτο βήμα
Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 - 02:22

Στη μάχη των πλέι οφ ρίχνεται ο Ολυμπιακός, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης υποδέχεται το Ρέθυμνο (Live από το gavros.gr στις 17:30/OS4) για το πρώτο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης της Α1.

Σε αυτό τον αγώνα ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν μπορεί να υπολογίζει στους Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη, οι οποίοι δεν προπονήθηκαν ούτε την Τρίτη και τέθηκαν νοκ άουτ. Αντίθετα, κανονικά προπονήθηκε ο Ντάνιελ Χάκετ, που θα αγωνιστεί φορώντας ειδικό νάρθηκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» πριν από λίγες ημέρες μπορεί να κέρδισαν εύκολα το Ρέθυμνο, ωστόσο, γνωρίζουν πολύ καλά πως πρόκειται για μία πολύ επικίνδυνη ομάδα. Χαρακτηριστικά ήταν τα λόγια του Ιωάννη Παπαπέτρου, ο οποίος ανέφερε πως ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι συγκεντρωμένος και σοβαρός καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, προκειμένου να μη δώσει το παραμικρό δικαίωμα στον αντίπαλό του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στα παιχνίδια με το Ρέθυμνο ο Γιάννης Σφαιρόπουλος αναμένεται να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής σε όσους περισσότερους παίκτες μπορεί, καθώς θέλει να τους έχει όλους ετοιμοπόλεμους ενόψει των δύσκολων αγώνων που ακολουθούν στα ημιτελικά και στους τελικούς της Α1.

Διαβάστε επίσης

Γλεντήστε ξανά τον ΠΑΟ!

Γλεντήστε ξανά τον ΠΑΟ!

Η ομάδα μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού υποδέχεται τον ΠΑΟ και με τη βοήθεια των ΓΑΥΡΩΝ θα τα δώσει όλα για να κάνει καθοριστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Live από το gavros.gr στις 18:00/NS1…

«Έφτασε η ώρα» (pic)

«Έφτασε η ώρα» (pic)

Στην «μάχη» για τα πλέι οφ του πρωταθλήματος ρίχνεται ο Ολυμπιακός την Τετάρτη (20/4) απέναντι στο Ρέθυμνο και ο Ντάνιελ Χάκετ, με δημοσίευση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έδειξε να ανυπομονεί.

Και σκούπα και… Κούτσα!

Και σκούπα και… Κούτσα!

Η Λαμποράλ γλέντησε τον ΠΑΟ μέσα στο ΟΑΚΑ με 84-75 και προκρίθηκε στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Τελικά και σκούπα είχε και... Κούτσα!