Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Superfasolia!

Superfasolia!
Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016 - 00:53

Πω, πω, πω τι τσιμπούσι ήταν αυτό πάλι στο ΟΑΚΑ. Οι «ερυθρόλευκοι» γλέντησαν την ομαδούλα του Τσάβι Πασκουάλ και την κέρασαν… super fasolia.

Τι superfoods και αηδίες; Παναθηναϊκός Superfasolia θα πρέπει να λέγεστε μετά τη σφαλιάρα από τον Θρύλο. Προσέξτε μόνο γιατί τα φασόλια φέρνουν και αέρια. Φάτε φασόλια, πάρτε φόρα και ελάτε.

Εσείς θα μας κάνετε το τραπέζι με τα superfasolia σας και εμείς θα σας κάνουμε το κρεβάτι. Όπως έγινε σήμερα στο ΟΑΚΑ.

Παντού και πάντα θα σας γλεντάει ο Ολυμπιακός. Ο Μπίλαρος, ο Γιωργάρας και η παρέα τους θα σας περιποιούνται για πολλά ακόμα χρόνια.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Τεράστια νίκη πέτυχε ο Ολυμπιακός χθες μέσα στο ΟΑΚΑ επί του… αιώνιου πελάτη, δείχνοντας πως όπου τον βρίσκει, τον… πατάει.

Θα σας γλεντάει συνεχώς

Θα σας γλεντάει συνεχώς

Τεράστια εμφάνιση από τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος τους έκοψε τη γλώσσα από τη ρίζα. Οσο τον έβριζαν, τόσο περισσότερο τους πόναγε ο ηγέτης του Θρύλου.

MVP ο Kill Bill (pic)

MVP ο Kill Bill (pic)

Ο άνθρωπος που τους ξέσκισε, βάζοντάς τους μέσα 22 ολόκληρους πόντους, ο μεγάλος αρχηγός δηλαδή, ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης.

«Πήραμε μία μεγάλη νίκη»

«Πήραμε μία μεγάλη νίκη»

Ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν συγκεντρωμένοι και πέτυχαν μια πολύ μεγάλη νίκη σε μία πολύ δύσκολη έδρα.