Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»
Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016 - 08:33

*Όπου σε βρω θα σε.. πατώ!

Του έχει πάρει τον αέρα ο Θρύλος του ΠΑΟ και αυτό είναι ξεκάθαρο. Σε όποιο γήπεδο και αν αγωνίζονται ο Βασίλης Σπανούλης και η παρέα του απέναντι στους «πράσινους», τους κερδίζουν.

Η πρώτη φετινή τους αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ έληξε και πάλι υπέρ του Ολυμπιακού, δηλαδή όπως ολοκληρώθηκε και το περσινό πρωτάθλημα. Αυτή τη φορά όμως στα πλαίσια της Ευρωλίγκας.

Οι οπαδοί του ΠΑΟ έμειναν… αγάλματα στην εξέδρα, μη μπορώντας να πιστέψουν τη νέα «φάπα», με τους «ερυθρόλευκους» να τους… κλείνουν το σπίτι.

Ο Μέγας Σπανούλης τους «ξέρανε» και πάλι μέσα στο ΟΑΚΑ. Απόλυτος κυρίαρχος ο Θρύλος. Όργια ο Kill Bill και η «ψυχάρα», ο Πρίντεζης. Τρομεροί οι Ντάνιελ Χάκετ και Κεμ Μπιρτς.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.

*Ο πύργος και τα 2 πουλέν!

Διαβάστε στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί, γιατί στον Πειραιά θεωρούν τον Ρισβάνη ό,τι καλύτερο στη θέση και στην ηλικία του. Εξελίξεις με Ασκασίμπαρ, Μας, που τους έχει προτείνει ο Γκαλέτι.

Διαβάστε επίσης

Θα σας γλεντάει συνεχώς

Θα σας γλεντάει συνεχώς

Τεράστια εμφάνιση από τον Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος τους έκοψε τη γλώσσα από τη ρίζα. Οσο τον έβριζαν, τόσο περισσότερο τους πόναγε ο ηγέτης του Θρύλου.

Γιώργο, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα… (pic)

Γιώργο, ψυχάρα, Ολυμπιακάρα… (pic)

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε μία φωτογραφία στα social media του πρωταγωνιστή της τελευταίας στιγμής του αγώνα με τον ΠΑΟ, ο οποίος πέτυχε το νικητήριο καλάθι.

Superfasolia!

Superfasolia!

Φάτε μερικά superfasolia, πάρτε φόρα και μετά ελάτε για το επόμενο γλέντι...

MVP ο Kill Bill (pic)

MVP ο Kill Bill (pic)

Ο άνθρωπος που τους ξέσκισε, βάζοντάς τους μέσα 22 ολόκληρους πόντους, ο μεγάλος αρχηγός δηλαδή, ο Βασίλης Σπανούλης ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης.