Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Χωρίς άγχος στη Ρωσία»

«Χωρίς άγχος στη Ρωσία»
Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2016 - 18:11

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ γυναικών νίκησε με 95-67 την αντίστοιχη ομάδα της Βουλγαρίας και έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στο Ευρωμπάσκετ 2017. Η Ελλάδα πλέον, όπως τόνισε χαρακτηριστικά η Εβίνα Μάλτση, πηγαίνει χωρίς άγχος στην Ρωσία, για να διεκδικήσει την πρωτιά στον όμιλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για τη νίκη και τη διαφορά: «Αυτό μας ενδιέφερε αρκετά. Είχαμε πει ότι πρέπει να συγκεντρωθούμε και να πάρουμε τη νίκη. Αυτά τα ματς μερικές φορές γίνονται επικίνδυνα. Μας ενδιέφερε πολύ και η διαφορά».

Για το αν η Εθνική έχει προκριθεί μετά τη νίκη επί της Βουλγαρίας: «Θα εξαρτηθεί από τα αποτελέσματα που θα έρθουν την Τετάρτη. Η Βουλγαρία αντιμετωπίζει την Ελβετία και κάποια από τις δύο θα μείνει έξω. Γι’ αυτό θέλαμε και τη διαφορά. Αν περάσει η Βουλγαρία θα κουβαλάμε τη διαφορά».

Για τον εκτός έδρας αγώνα με την Ρωσία: «Σε γενικές γραμμές έχουμε πετύχει το στόχο μας. Θεωρητικά το φαβορί ήταν η Ρωσία. Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς πάμε χωρίς άγχος για να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μποούμε».

Διαβάστε επίσης

Έλαμψαν οι «ερυθρόλευκες» (pic)

Έλαμψαν οι «ερυθρόλευκες» (pic)

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στη Βουλγαρία, την οποία και κέρδισε με 95-67, η Ελλάδα «είδε» τις παίκτριες του Ολυμπιακού να μαγεύουν στο γήπεδο.

Στο Κερατσίνι ο Σπανούλης

Στο Κερατσίνι ο Σπανούλης

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού παρακολουθεί τον αγώνα ανάμεσα στον Φάρο και τον ΓΣΛ, στον οποίο αγωνίζεται ο μεγαλύτερος αδερφός, Δημήτρης.

Τους «ξέρανε» (vid)

Τους «ξέρανε» (vid)

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από τη «φάπα» στο ΟΑΚΑ, όπως τις επέλεξε η Ευρωλίγκα.