Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στο ΣΕΦ Κουντούρης και Μώραλης

Στο ΣΕΦ Κουντούρης και Μώραλης
Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016 - 23:18

Στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας βρέθηκαν οι Μιχάλης Κουντούρης και Γιάννης Μώραλης, για να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα για την 13η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Τόσο ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη και Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Μιχάλης Κουντούρης όσο και ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης έδειξαν σε ακόμη ένα παιχνίδι του Ολυμπιακού την αγάπη τους για την ομάδα.

Και οι δυο τους είδαν την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου να παίζει ωραίο μπάσκετ και να παίρνει μία ακόμη πολύ σημαντική νίκη στην διοργάνωση της Ευρωλίγκας.

Διαβάστε επίσης

«Πολύ σημαντική νίκη για εμάς»

«Πολύ σημαντική νίκη για εμάς»

Σημαντική νίκη για τη συνέχεια του Ολυμπιακού στην Ευρωλίγκα χαρακτήρισε αυτή κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα ο Νίκολα Μιλουτίνοφ.

Ερυθρόλευκη γιορτή και 4η συνεχόμενη νίκη

Ερυθρόλευκη γιορτή και 4η συνεχόμενη νίκη

Οι ΓΑΥΡΟΙ και οι Σέρβοι δημιούργησαν εντυπωσιακή ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, όπου ο Ολυμπιακός νίκησε με 73-65 τον Ερυθρό Αστέρα. Οι πρωταθλητές διεύρυναν το σερί τους και πέτυχαν την 9η νίκη τους σε 13 ματς στη φετινή Ευρωλίγκα..

«Αυτό που μετράει είναι οι νίκες»

«Αυτό που μετράει είναι οι νίκες»

Ο Ματ Λοτζέσκι τόνισε ότι ο Ολυμπιακός στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού έκανε καλή άμυνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα και πέτυχε μια σημαντική νίκη.