Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Από Τζεντίλε έγινε... ξεφτίλε!

Από Τζεντίλε έγινε... ξεφτίλε!
Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017 - 11:28

Ό,τι είναι καλός παίκτης, είναι. Δεν θα γίνουμε γραφικοί σαν μερικούς-μερικούς, αλλά πλάκα στην πλάκα, θυμάστε πώς τον είχαν παρουσιάσει λίγες ημέρες πριν έρθει στην Ελλάδα;

Λες και ήταν ο νέος Τζόρνταν. Θα έρθει, θα ράνει, θα κάνει, θα, θα, θα... Και τελικά τι έκανε; Μια τρύπα στο νερό. Μηδέν εις το πηλίκον. Κανένας πόντος και 0/5 δίποντα.

Από Τζεντίλε έγινε... ξεφτίλε. Εντάξει, δεν έχει προσαρμοστεί. Λογικό αυτό, απλά όλα τα παραπάνω γράφονται για τον τρόπο που παρουσιάστηκε η έλευσή του στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης

«Ήταν θέμα ενέργειας»

«Ήταν θέμα ενέργειας»

Ο Κεμ Μπιρτς τόνισε σε δηλώσεις του πως ο Ολυμπιακός έβγαλε πολύ μεγάλη ενέργεια ειδικά στην άμυνά του και έτσι κατάφερε να πάρει τη νίκη κόντρα στον Παναθηναϊκό.

«Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη»

«Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη»

Ο Πάτρικ Γιανγκ τόνισε σε δηλώσεις του πως η προσπάθεια του Ολυμπιακού, κυρίως στην άμυνα έδωσε τη νίκη στους «ερυθρόλευκους».

Δεν θα μας κερδίσετε... ποτέ!

Δεν θα μας κερδίσετε... ποτέ!

Ένας μεγάλος Ολυμπιακός, κέρδισε ξανά τον ΠΑΟ και με 77-69, σημείωσε ακόμα μια νίκη επί του αντιπάλου του, την έκτη συνεχόμενη - Αβαντάζ σε περίπτωση ισοβαθμίας, αν και αυτό φαντάζει δύσκολο, αφού ο Ολυμπιακός είναι ΟΜΑΔΑ.

Διαλέξτε και πάρτε!

Διαλέξτε και πάρτε!

Από μπανάνα σε μπανάνα ο ΠΑΟ. Ο Μπανανά τον κέρασε μια την Πέμπτη και την Παρασκευή ο Σπανούλης, ο Παπαπέτρου και η παρέα τους, δίνουν στους αντιπάλους τους τη δυνατότητα να διαλέξουν ποιες θα πάρουν.