Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ήταν θέμα ενέργειας»

«Ήταν θέμα ενέργειας»
Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017 - 11:29

Ο Κεμ Μπιρτς πραγματοποίησε μία ακόμη εκπληκτική εμφάνιση, βοηθώντας τον Θρύλο και στην άμυνα και στην επίθεση, συμβάλλοντας τα μέγιστα στη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Ο Καναδός σέντερ σε δηλώσεις του τόνισε πως το κλειδί της νίκης ήταν η άμυνα που έπαιξε εκείνος και οι συμπαίκτες του, καθώς και η ενέργεια που έβγαλε μέσα στο παρκέ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του σέντερ του Ολυμπιακού:

«Ήταν θέμα ενέργειας. Η άμυνα ήταν το πιο σημαντικό στοιχείο, το οποίο μας βοήθησε να πάρουμε τη νίκη. Είναι σημαντικό ότι σε περίπτωση ισοβαθμίας έχουμε κερδίσει και τα δύο παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό. Σε βάθος χρόνου η άμυνα ήταν αυτή που κατάφερε να κυριαρχήσει και μας έδωσε τη νίκη».

Διαβάστε επίσης

«Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη»

«Η άμυνα μας έδωσε τη νίκη»

Ο Πάτρικ Γιανγκ τόνισε σε δηλώσεις του πως η προσπάθεια του Ολυμπιακού, κυρίως στην άμυνα έδωσε τη νίκη στους «ερυθρόλευκους».

Από Τζεντίλε έγινε... ξεφτίλε!

Από Τζεντίλε έγινε... ξεφτίλε!

Μας τον παρουσίασαν ως τον νέο... Τζόρνταν λίγες ημέρες πριν έρθει και εν τέλει ολοκλήρωσε το ματς με 0 πόντους και 0/5 δίποντα.

Δεν θα μας κερδίσετε... ποτέ!

Δεν θα μας κερδίσετε... ποτέ!

Ένας μεγάλος Ολυμπιακός, κέρδισε ξανά τον ΠΑΟ και με 77-69, σημείωσε ακόμα μια νίκη επί του αντιπάλου του, την έκτη συνεχόμενη - Αβαντάζ σε περίπτωση ισοβαθμίας, αν και αυτό φαντάζει δύσκολο, αφού ο Ολυμπιακός είναι ΟΜΑΔΑ.