Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και τώρα η Κύμη

Και τώρα η Κύμη
Σάββατο, 7 Ιανουαρίου 2017 - 23:36

Ο Ολυμπιακός έχει αφήσει πίσω του το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την Ευρωλίγκα και πλέον έχει στρέψει το βλέμμα του στον εκτός έδρας αγώνα με την Κύμη για την 13η αγωνιστική της Α1.

Το ματς είναι προγραμματισμένο για την Δευτέρα 9 Ιανουαρίου και θα ξεκινήσει στις 17:30. Το όνομα της Κύμης μπορεί να μην τρομάζει τον Ολυμπιακό, ωστόσο, είναι ένα εκτός έδρας παιχνίδι, το οποίο θέλει ιδιαίτερη προσοχή.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα πρέπει να είναι σοβαροί και να μην αφήσουν κανένα περιθώριο στους αντιπάλους τους. Παράλληλα, θα πρέπει να κερδίσουν, χωρίς να πιεστούν ιδιαίτερα και χωρίς να σπαταλήσουν πολλές δυνάμεις, καθώς ακολουθεί το ματς με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία για την 17η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Το ματς με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Πέμπτη 12 Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης

Η Μπαρτσελόνα άφησε ελεύθερο τον Χολμς

Η Μπαρτσελόνα άφησε ελεύθερο τον Χολμς

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του και έμεινε ελεύθερος – Ως εκ τούτου η ισπανική ομάδα θα υποδεχθεί (12/1) τον Θρύλο χωρίς τον Αμερικανό.

Επικεντρώνεται στην Κύμη

Επικεντρώνεται στην Κύμη

Μετά το ντέρμπι με τον ΠΑΟ, ο Ολυμπιακός πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός και συγκεντρωμένος ώστε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Κύμη, δίχως να σπαταλήσει πολλές δυνάμεις.

«Κατοστάρα» με σούπερ Δημητράκου!

«Κατοστάρα» με σούπερ Δημητράκου!

Ο Θρύλος διέλυσε με 109-44 την Τερψιθέα, με την «ερυθρόλευκη» γκαρντ/φόργουορντ να πετυχαίνει 32 πόντους. Αυτή ήταν η 9η νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια πρωταθλήματος.

«Μια ακόμα άνετη νίκη»

«Μια ακόμα άνετη νίκη»

Η Νατάσα Γκότζη μίλησε για τη νίκη επί της Τερψιθέας και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκες» παρουσιάστηκαν σοβαρές και ήταν συγκεντρωμένες σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.