Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Επικεντρώνεται στην Κύμη

Επικεντρώνεται στην Κύμη
Κυριακή, 8 Ιανουαρίου 2017 - 09:59

Το παιχνίδι με τον ΠΑΟ για την Ευρωλίγκα τελείωσε με τον καλύτερο τρόπο για τον Ολυμπιακό, ο οποίος πήρε μία πολύ σημαντική νίκη και βρίσκεται σταθερά μέσα στην πρώτη τετράδα της πρώτης φάσης της διοργάνωσης.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν αφήσει ήδη πίσω τους αυτό το παιχνίδι και επικεντρώνονται στο παιχνίδι της Δευτέρας με την Κύμη, στην οποία αντιμετωπίζουν εκτός έδρας για την 13η αγωνιστική της Basket League.

Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα πρέπει να εμφανιστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι στο έργο τους, ώστε να πάρουν μία άνετα νίκη, χωρίς να σπαταλήσουν πολλές δυνάμεις, καθώς ακολουθεί ακόμη ένα δύσκολο ματς στην Ευρώπη κόντρα στην Μπαρτσελόνα.

Το ματς απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Μπαρτζώκα είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στην Ισπανία.

Διαβάστε επίσης

Ο ήρωας της ζωής, Όστιν, στον Ερυθρό Αστέρα

Ο ήρωας της ζωής, Όστιν, στον Ερυθρό Αστέρα

Ο Αϊζέια Όστιν, είχε διαγνωσθεί με μία σπάνια ασθένεια, όμως συνεχίζει να ζει το όνειρό του και υπέγραψε στην σερβική ομάδα, από την οποία θα δοθεί δανεικός στην Ζελέζνικ.

Η Μπαρτσελόνα άφησε ελεύθερο τον Χολμς

Η Μπαρτσελόνα άφησε ελεύθερο τον Χολμς

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του και έμεινε ελεύθερος – Ως εκ τούτου η ισπανική ομάδα θα υποδεχθεί (12/1) τον Θρύλο χωρίς τον Αμερικανό.

Και τώρα η Κύμη

Και τώρα η Κύμη

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να παρουσιαστεί σοβαρός και να κερδίσει τον αγώνα χωρίς να σπαταλήσει πολλές δυνάμεις, καθώς ακολουθεί το ματς με την Μπαρτσελόνα στην Ισπανία για την Ευρωλίγκα.