Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ατομικό ο αρχηγός, αμφίβολος για Βαρκελώνη!

Ατομικό ο αρχηγός, αμφίβολος για Βαρκελώνη!
Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017 - 11:23

Η υπερπροσπάθεια που έκανε ο Βασίλης Σπανούλης προκειμένου να παίξει στον αγώνα της Ευρωλίγκας με τον ΠΑΟ, παρά το γεγονός που τον ήθελε να μην βρίσκεται στο 100%, του έχει αφήσει ακόμα μερικές ενοχλήσεις. Και αυτός ήταν ο λόγος που έκανε ατομικό πρόγραμμα την Τρίτη, εναρκτήρια ημέρα της προετοιμασίας για τον αγώνα της Πέμπτης εκτός έδρας με την Μπαρτσελόνα.

Ο αρχηγός της ομάδας του Ολυμπιακού δεν προπονήθηκε μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες του και ως εκ τούτου, η συμμετοχή του έχει τεθεί σε αμφιβολία, καθώς το τραύμα του στον προσαγωγό επιδεινώθηκε μετά τον αγώνα με τον ΠΑΟ και αισθάνεται μερικές ενοχλήσεις.

Η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή και στην προπόνηση του Ολυμπιακού πριν την αναχώρηση για την πρωτεύουσα της Καταλονίας. Οι Πειραιώτες θα αναχωρήσουν στις 17:00 την Τετάρτη.

Εκτός προπόνησης, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα, έμεινε ο Νίκολα Μιλουτίνοφ, αλλά η συμμετοχή του στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα είναι δεδομένη.

Διαβάστε επίσης

«Πάμε να παλέψουμε»

«Πάμε να παλέψουμε»

Ο Κώστας Παπανικολάου μίλησε για τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα και τόνισε ότι όποιος και αν αγωνιστεί θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Πάρτε τα όλα για την πρόκριση!

Πάρτε τα όλα για την πρόκριση!

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου με αντίπαλο τον ΠΑΟ, που θα γίνει στο ΣΕΦ στις 16 του μηνός.