Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Επόμενος στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος αήττητες»

«Επόμενος στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος αήττητες»
Παρασκευή, 31 Μαρτίου 2017 - 22:38

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΟΥΣΤΑΜΑΝΩΛΑΚΗΣ

Η Νατάσα Γκοτζή ήταν σε ένα ακόμα παιχνίδι του Ολυμπιακού εξαιρετική και βοήθησε και εκείνη με τη σειρά της τον Θρύλο ώστε να φτάσει στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας στον τελικό κόντρα στον Πανιώνιο, το βράδυ της περασμένης Κυριακής. Η άσος του Θρύλου μίλησε στον «ΓΑΥΡΟ» για το επίτευγμα του Ολυμπιακού και τόνισε ότι πλέον επόμενος στόχος της ομάδας της είναι η κατάκτηση του πρωταθλήματος και μάλιστα αήττητες.

Κύπελλο με τον Ολυμπιακό, πρώτο συναίσθημα;

«Πρώτος στόχος επετεύχθη, είμαστε πολύ χαρούμενες όλες, δεύτερο Κύπελλο με τον Ολυμπιακό, οπότε αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να δώσουμε πλέον ό,τι έχουμε και δεν έχουμε για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, να κάνουμε άλλο ένα νταμπλ, είναι το μόνο που αξίζει σε αυτή την ομάδα, τον Ολυμπιακό. Είμαστε πολύ ευτυχισμένες όλες. Τώρα να το χαρούμε, να το γιορτάσουμε και μετά όλοι πάλι εδώ στο γήπεδο».

Κατοστάρα στον τελικό, πώς το βλέπεις;

«Εντάξει, νομίζω ότι αυτή η ομάδα έχει όλα τα εχέγγυα ώστε να καταφέρνει να πετυχαίνει τόσους πόντους. Παίξαμε καλό και ανοιχτό μπάσκετ στον τελικό και θεωρώ ότι ήταν αναμενόμενο να έρθει το αποτέλεσμα που ήρθε, αλλά και με τη διαφορά που ήρθε λόγω και της επίθεσης που έχουμε».

Ο κόσμος πιστεύεις βοήθησε; Εγινε ξανά ο 6ος παίκτης της ομάδας;

«Σίγουρα. Πάντα ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι δίπλα μας και μας δίνει μια έξτρα ώθηση. Οι οπαδοί μας ήταν εδώ. Ηταν ένας τίτλος η κατάκτηση του Κυπέλλου, οπότε θεωρώ σίγουρα ότι οι οπαδοί μας δώσανε μια ώθηση που τη χρειαζόμασταν σε όλα τα σημεία του παιχνιδιού».

Και τώρα μένει η αήττητη κατάκτηση του πρωταθλήματος.

«Ε, ναι. Σίγουρα είναι ένας στόχος η κατάκτηση του πρωταθλήματος αήττητες. Θεωρώ ότι είναι μέσα στις δυνατότητές μας και αυτό θα κάνουμε. Να είμαστε καλά και να συνεχίσουμε».

Διαβάστε επίσης

Στροφή στον ΠΑΟΚ

Στροφή στον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός πλέον επικεντρώνεται στον αγώνα της Κυριακής με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, κόντρα στην οποία θέλει τη νίκη για να παραμείνει στην κορυφή της Α1.

Πρόβλημα με Ουότερς

Πρόβλημα με Ουότερς

Ο Αμερικανός γκαρντ αποχώρησε από την προπόνηση με μικροενοχλήσεις στον δεξί δικέφαλο – Αρρωστος ο Μιλουτίνοφ.

Πάντα κοντά οι ΓΑΥΡΟΙ (pic)

Πάντα κοντά οι ΓΑΥΡΟΙ (pic)

Περίπου 100 οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο «Αμπντί Ιπεχτσί» και βροντοφώναξαν για το μεγαλείο του Θρύλου.