Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην Ελλάδα θα πηγαινοέρχεστε με... ταξί

Στην Ελλάδα θα πηγαινοέρχεστε με... ταξί
Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 - 14:42

Μαθαίνουμε πως ο ΠΑΟ θα γυρίσει από την Πόλη με πούλμαν και όχι με αεροπλάνο. Και αυτό διότι πρέπει να τιμωρηθούν οι παίκτες με αυτόν τον τρόπο για την... επική τους πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας. Ποια πρόκριση φυσικά; Παραμάζωμα τους πήρε η Φενέρ, που μετά το 3-0, σκούπισε τον ΠΑΟ και τον άφησε εκτός συνέχειας.

Αρχίζουν τις προπονήσεις με τις μεταφορές λοιπόν οι βάζελοι, οι οποίοι θα γυρίσουν με πούλμαν από την Τουρκία. Εδώ, περιμένει φυσικά ο Ολυμπιακός και καλά θα κάνουν να αρχίζουν να συνηθίζουν την ιδέα του ταξί για τις εγχώριες μετακινήσεις τους από ΣΕΦ σε ΟΑΚΑ και τούμπαλιν.

Για να δούμε τώρα τι ποστάρισμα θα κάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Gistopoulos. Του αρέσει άραγε που δυο μέτρα παλικάρι θα στριμωχτεί στις θέσεις του πούλμαν;

Kai pou na deis pos einai na taxideyeis me taxi Gistopoule...

Διαβάστε επίσης

Πήραν ταξί τελικά...

Πήραν ταξί τελικά...

Πόσο μπροστά είναι το gavros.gr; Για ταξί δεν γράφαμε; Ε, ταξί πήραν μερικοί. Τι ωραία ατμόσφαιρα εκεί στον ΠΑΟ αλήθεια...

Ταξιδιάρα... βαζέλα (vid)

Ταξιδιάρα... βαζέλα (vid)

Το μουσικό συγκρότημα «Τρύπες» είχε ήδη αφιερώσει ένα τραγούδι του για το σημερινό κατάντημα του ΠΑΟ, που επιστρέφει στην Ελλάδα με το magic bus.

Sou arese Gistopoulos?

Sou arese Gistopoulos?

O Panathinaikos exase xtes me 79-61 apo th Fener tou Obradovic kai endiaferon tha exei na doume an o... Gistopoulos anartisei sta social media kati gia ton Olympiako.

Στην Πόλη ο Θρύλος (vid)

Στην Πόλη ο Θρύλος (vid)

Στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού – Δείτε το βίντεο.