Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Ταξιδιάρα... βαζέλα (vid)

Ταξιδιάρα... βαζέλα (vid)
Τετάρτη, 26 Απριλίου 2017 - 16:56

Η πλούσια ελληνική σκηνή είναι γεμάτη από μπάντες και συγκροτήματα, που έχουν αφήσει εποχή στη χώρα. Ένα από αυτά τα συγκροτήματα είναι και οι «Τρύπες», που σε μουσική του Γιώργου Καρρά και στίχους του Γιάννη Αγγελάκα, είχαν βγάλει εδώ και χρόνια ένα τραγούδι, αφιερωμένο στο σημερινό κατάντημα του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Ταξιδιάρα ψυχή λεγόταν, εμείς το παραφράζουμε λιγάκι σε ταξιδιάρα... βαζέλα που με το... magic bus του ΠΑΟ, επιστρέφει στην Ελλάδα η αποστολή.

Ακούστε και... ταξιδέψτε!

Διαβάστε επίσης

Η προθέρμανση του Θρύλου (vids)

Η προθέρμανση του Θρύλου (vids)

Δείτε το βίντεο του gavros.gr από το «Αμπντί Ιπεκτσί», όπου στις 19:30 οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Εφές στο τρίτο παιχνίδι της φάσης των πλέι οφ.

Με τους προέδρους στην Πόλη

Με τους προέδρους στην Πόλη

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θα βρεθούν στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Αναντόλου Εφές το "Αμπντί Ιπεκτσί".

Πήραν ταξί τελικά...

Πήραν ταξί τελικά...

Πόσο μπροστά είναι το gavros.gr; Για ταξί δεν γράφαμε; Ε, ταξί πήραν μερικοί. Τι ωραία ατμόσφαιρα εκεί στον ΠΑΟ αλήθεια...

Στην Ελλάδα θα πηγαινοέρχεστε με... ταξί

Στην Ελλάδα θα πηγαινοέρχεστε με... ταξί

Μαθαίνουμε πως ο ΠΑΟ θα γυρίσει με πούλμαν και όχι με αεροπλάνο από την Πόλη, μετά τη μεγάλη του... πρόκριση στο Final 4. Κάντε... προπόνηση καλή, γιατί στην Ελλάδα θα γυρνάτε με ταξί.