Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά»

«Να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά»
Πέμπτη, 27 Απριλίου 2017 - 00:23

Ο Ολυμπιακός την Τετάρτη ηττήθηκε από την Εφές στην Τουρκία με 64-60 και πλέον πρέπει πάση θυσία να κερδίσει το ματς της Παρασκευής, προκειμένου να ισοφαρίσει σε 2-2 τη σειρά και να την στείλει στο ΣΕΦ.

Ο Μίλαν Τόμιτς μίλησε για τον αγώνα με την τούρκικη ομάδα και τόνισε ότι ο Ολυμπιακός την Παρασκευή θα πρέπει να είναι έτοιμος πνευματικά και σωματικά, καθώς το παιχνίδι είναι νοκ-άουτ για τους Πειραιώτες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το αν το επεισόδιο Παπανικολάου - Μπράουν, αφύπνισε τον Ολυμπιακό: «Δεν νομίζω ότι ξύπνησε ο Ολυμπιακός από το επεισόδιο με τον Παπανικολάου και τον Μπράουν. Παίξαμε με τον Σπανούλη πλέι μέικερ, κάναμε κι άλλες αλλαγές. Εκεί κάπως άλλαξε το ματς. Τα playoffs τελειώνουν όταν μια ομάδα κάνει 3 νίκες. Ακόμα είναι 2-1 η σειρά».

Για το γεγονός ότι το comeback που πήγε να κάνει ο Ολυμπιακός, θύμισε τον αγώνα του 2012: «Χαρακτήρα πρέπει να δείξουμε για να κερδίσουμε, όχι για να χάσουμε με 4 πόντους. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά και σωματικά την Παρασκευή, γιατί είναι νοκ άουτ ματς για εμάς. Πρέπει να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και να δείξουμε χαρακτήρα».

Για τα σκαμπανεβάσματα στην απόδοση του Ολυμπιακού: «Υπήρχαν πολλά πάνω και κάτω. Δεν γίνεται να έχεις τόσα πολλά σκαμπανεβάσματα σε εκτός έδρας ματς. Πρέπει να δούμε τι φταίει και να δούμε ξανά το παιχνίδι, για να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο».

Για το γεγονός ότι δεν είχε κανένας παίκτης διψήφιο αριθμό πόντων, πέραν του Σπανούλη: «Μας λείπουν τα εύκολα καλάθια. Όλη τη χρονιά λέω πως πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί στο τρανζίσιον παιχνίδι. Στο προηγούμενο ματς ελέγξαμε τα ριμπάουντ, αλλά χάσαμε. Είχαν 13 επιθετικά. Είναι πολλά. Είχε μεγάλο ποσοστό στο δίποντο. Όλα αυτά πρέπει να τα δούμε και να τα ελέγξουμε για να λιγοστέψουν. Αν θέλουμε να πάμε στο Final 4 πρέπει να κερδίσουμε».

Διαβάστε επίσης

«Χάσαμε το ματς από την επίθεση»

«Χάσαμε το ματς από την επίθεση»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος υπογράμμισε πως οι παίκτες του δεν ήταν συγκεντρωμένοι στην επίθεση κόντρα στην Εφές και για αυτό έχασαν το συγκεκριμένο παιχνίδι.