Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Θα τα δώσουμε όλα για να σηκώσουμε το τρόπαιο» (vid)

«Θα τα δώσουμε όλα για να σηκώσουμε το τρόπαιο» (vid)
Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017 - 09:09

Ο Ολυμπιακός πήρε μία τεράστια πρόκριση κόντρα στην Αναντολού Εφές και θα βρίσκεται στο Final 4 της Κωνσταντινούπολής για να σηκώσει το 4ο τρόπαιο στην ιστορία του, όπως τόνισε και σε δηλώσεις του ο Γιώργος Πρίντεζης.

Ο φόργουορντ του Θρύλου επισήμανε πως οι «ερυθρόλευκοι» χωρίς άγχος και με καθαρό μυαλό θα πάνε στην Πόλη, προκειμένου να τα δώσουν όλα και να σηκώσουνε το τρόπαιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιώργου Πρίντεζη:

Για τη σειρά με την Εφές:

«Εντάξει, τα παιχνίδια των πλέι οφ είναι ιδιαίτερα και δύσκολα. Μας αξίζει, καθώς είχαμε διάρκεια και σοβαρότητα. Διαχειριστήκαμε τις ήττες και τις νίκες. Δείξαμε ότι έχουμε καθαρό μυαλό και διάρκεια. Στα πλέι οφ τα παιχνίδια είναι πιο πολύ στηριγμένα στην τακτική έχουν διακυμάνσεις, ωστόσο μας άξιζε η πρόκριση σε βάθος χρόνου στη σειρά με την Εφές».

Για την πορεία της ομάδας όλη τη σεζόν:

«Σίγουρα όλη η σεζόν παίζει ρόλο, για να πλασαριστείς με πιο «εύκολη» ομάδα στα πλέι οφ. Είναι μεγάλο κατόρθωμα σε μια τέτοια Ευρωλίγκα να τερματίζεις 3ος. Συγχαρητήρια σε όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Στη συνέχεια, κοιτάζεις τα ματς των πλέι οφ, πέρυσι δεν είχαμε περάσει και ήμασταν χαρούμενοι για φέτος. Πλέον, κοιτάζουμε το επόμενο ματς, χρειαζόμαστε ξεκούραση. Η διαφορά μας με τις άλλες ομάδες είναι ότι εμείς θα πάμε με λιγότερο άγχος, με καθαρό μυαλό, προκειμένου να διεκδικήσουμε το τρόπαιο».

Για το αν ξυπνάει όμορφες στιγμές το γεγονός ότι το φετινό Final 4 θα διεξαχθεί στην Κωνσταντινούπολη:

«Εντάξει, ότι γίνεται το φετινό Final 4 στην Κωνσταντινούπολη, εκεί όπου έγινε η αρχή μιας όμορφης περιόδου για τον Ολυμπιακό. Ξυπνάει όμορφες στιγμές, αλλά είναι πιο σημαντικό για τους φιλάθλους και για τους δημοσιογράφους παρά για εμάς. Εμείς θα τα δώσουμε όλα για να σηκώσουμε το τρόπαιο. Στην ομάδα όλοι έχουν καταλάβει τον ρόλο τους και αυτό είναι το μυστικό μας. Είμαστε μία έμπειρη ομάδα».

Διαβάστε επίσης

Ρεσιτάλ από τους ΓΑΥΡΟΥΣ! (pics, vid)

Ρεσιτάλ από τους ΓΑΥΡΟΥΣ! (pics, vid)

Οι ΓΑΥΡΟΙ μετέτρεψαν σε καμίνι το ΣΕΦ και στήριξαν τους παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου, προκειμένου να πάρουν τη νίκη κόντρα στην Εφές και να προκριθούν στο φετινό Final 4 της Ευρωλίγκας.

«Είναι 100% ομαδική η πρόκριση» (vid)

«Είναι 100% ομαδική η πρόκριση» (vid)

Ο Κώστας Παπανικολάου μοίρασε συγχαρητήρια και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν στην Πόλη για να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους.