Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Εχουμε χτίσει μέταλλο και νοοτροπία νικητή» (vid)

«Εχουμε χτίσει μέταλλο και νοοτροπία νικητή» (vid)
Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017 - 09:07

Περήφανοι και χαρούμενοι για την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκας είναι οι «ερυθρόλευκοι», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης.

Ο γκαρντ του Θρύλου επισήμανε ότι οι πρωταθλητές Ελλάδας έδειξαν χαρακτήρα και τόνισε ότι τα τελευταία χρόνια έχουν χτίσει μέταλλο και νοοτροπία νικητή.

Οσον αφορά στο Final 4, ανέφερε ότι ο Ολυμπιακός πάει στην Πόλη ενωμένος για να πετύχει κάτι κάλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Πιστεύω ότι η περσινή αποτυχία μας πείσμωσε, δείξαμε χαρακτήρα και ήμασταν σταθεροί. Βγήκαμε 3οι κόντρα σε ομάδες με διπλάσιο και τριπλάσιο μπάτζετ. Κάναμε ανατροπή από το 2-1 στα πλέι οφ. Ήμασταν όλοι μαζί. Πανηγυρίσαμε την πρόκριση στο Final Four. Είμαστε πολύ περήφανοι και χαρούμενοι.

Τα τελευταία χρόνια στην ομάδα έχουμε χτίσει ένα μέταλλο και μια νοοτροπία νικητή. Ποτέ δεν τα παρατάμε. Δείξαμε χαρακτήρα, έχουμε γυρίσει ξανά από δύσκολες καταστάσεις. Καλό θα ήταν να μην γίνουμε καρδιακοί, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Μακάρι να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά».

Στη συνέχεια τόνισε: «Η πρώτη φορά είναι πάντα η πρώτη φορά, θα το θυμάμαι για πάντα. Την 1η χρονιά μας είχε πει ο Σπανούλης ότι το πρώτο σας Final Four μπορεί να είναι το τελευταίο. Τα δώσαμε όλα, αλλά έχουμε πάει άλλες τρεις φορές. Μακάρι να πάμε περισσότερες».

Για το Final Four στην Πόλη σχολίασε: «Είναι μακριά από τώρα το Final Four. Θέλουμε λίγη ξεκούραση τώρα, έχουμε και τα πλέι οφ της Α1. Μετά πάμε μαζί ενωμένοι, όχι απλά για να υπάρχουμε, αλλά για να κάνουμε κάτι καλό».

Διαβάστε επίσης

«Είναι 100% ομαδική η πρόκριση» (vid)

«Είναι 100% ομαδική η πρόκριση» (vid)

Ο Κώστας Παπανικολάου μοίρασε συγχαρητήρια και τόνισε ότι οι «ερυθρόλευκοι» πηγαίνουν στην Πόλη για να διεκδικήσουν τις πιθανότητές τους.

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Διαβάστε σήμερα στον «ΓΑΥΡΟ»

Ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final 4 της Πόλης μετά το 87-78 επί της Εφές και το 3-2. Όλο το ρεπορτάζ στον «ΓΑΥΡΟ» που κυκλοφορεί.