Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Και με πούλμαν γύρισε και τις ποτάρες του ήπιε

Και με πούλμαν γύρισε και τις ποτάρες του ήπιε
Τετάρτη, 3 Μαΐου 2017 - 16:32

Πρώτα φεύγει η ψυχή και μετά το χούι λέει ο θυμόσοφος λαός. Στην περίπτωση του Παναθηναϊκού ταιριάζει γάντι η παραπάνω πρόταση. Γιατί μπορεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να επισήμανε στους ξενύχτηδες (και καλά) με το πούλμαν, ότι τέρμα τα ποτάκια, κάποιοι δεν έχουν ιερό ούτε όσιο.

Ο πιο… τίμιος πάντως; Ο Νίκος Παππάς. Ο Ελληνας γκαρντ ήταν από αυτούς που ανέβηκαν κανονικά στο πούλμαν της γελοιοποίησης από την Κωνσταντινούπολη με προορισμό την Αθήνα. Μη νομίζετε όμως ότι μάσησε ο Νικόλας από απειλές περί ξενύχτηδων.

Την μέρα που ο Ολυμπιακός προκρίθηκε στο Final 4 της Ευρωλίγκας και ενώ μαζί με την ομάδα του έχει ξεκινήσει μία μίνι προετοιμασία για το πρωτάθλημα (εδώ γελάμε όλοι μαζί), πέρασε το βράδυ του (ή μάλλον το… ξημέρωμά του) σε γνωστό μαγαζί με ελληνική μουσική στο Γκάζι. Με καλή παρέα, ο Παππάς αψήφησε τις προειδοποιήσεις των ανωτέρων του και είπε να πνίξει τον καημό του, που θα δει το Final 4 από τον καναπε του, στο αλκοόλ και τα τσιφτετέλια.

Πάντως μπράβο του.

Και σκουπίστηκε από την Φενέρ, και γύρισε με πούλμαν σαν να ζούσε ξανά την πενταήμερή του και το ξενύχτι του το έκανε…

Είχε πρόγραμμα…

Διαβάστε επίσης

ΘΡΥΛΕ, ΘΕΕ ΜΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ!

ΘΡΥΛΕ, ΘΕΕ ΜΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ!

Μπράβο σε όλους, στους προέδρους, στους παίκτες και στον κόσμο για αυτή τη μεγάλη πρόκριση σε ένα ακόμα Final 4 της Ευρωλίγκας.