Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Είμαστε μια πραγματική ομάδα»

«Είμαστε μια πραγματική ομάδα»
Παρασκευή, 19 Μαΐου 2017 - 23:10

Στα κρίσιμα σουτ που έβαλαν στο τέλος οι Παπανικολάου, Γκριν και Σπανούλης στάθηκε ο Δημήτρης Αγραβάνης μετά τη μεγάλη νίκη του Θρύλου επί της ΤΣΣΚΑ. Ο «ερυθρόλευκος» φόργουορντ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια πραγματική ομάδα και επισήμανε ότι όλοι οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν σπουδαία δουλειά.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την απόδοσή του: «Στην αρχή ήμουν εκτός ρυθμού, ήμουν τρακαρισμένος δεν ξέρω γιατί. Από κει και πέρα, όμως, είχα στο μυαλό μου πως δεν γίνεται να περάσει ένα τέτοιο μεγάλο ματς και να μην βοηθήσω την ομάδα μου να πετύχει τον στόχο της. Είμαι πολύ χαρούμενος για όλους. Τα σουτ του Κώστα (σ.σ. Παπανικολάου), του Έρικ (σ.σ. Γκριν), του Βασίλη (σ.σ. Σπανούλη), ήταν πολύ κρίσιμα. Όλοι κάναμε σπουδαία δουλειά, αλλά δεν έχουμε πάρει ακόμα τον τίτλο».

Για τη διαφορά του Ολυμπιακού από την ΤΣΣΚΑ: «Επειδή ο τίτλος κρίνεται σε ένα ματς, στο Final-4 βλέπεις ποιες ομάδες είναι πραγματικά ομάδες. Είμαστε μια πραγματική ομάδα. Παίζουμε με το ίδιο μυαλό, είτε μας βγαίνουν τα πράγματα, είτε όχι. Αυτή είναι η διαφορά μας με την ΤΣΣΚΑ».

Για το τι ειπώθηκε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο του παιχνιδιού: «Παίζαμε μέτρια και ήμασταν μόλις επτά πόντους πίσω. Εμάς δεν μας έβγαινε τίποτα και η ΤΣΣΚΑ έβαζε τα πάντα. Το βλέπαμε, ξέραμε ότι έπρεπε κάποια στιγμή να μας βγουν τα σουτ και μας βγήκαν»

Διαβάστε επίσης

Με Φενέρ στον τελικό ο Ολυμπιακός

Με Φενέρ στον τελικό ο Ολυμπιακός

Ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει το βράδυ της Κυριακής στις 21:00 στον τελικό της Ευρωλίγκας την Φενέρμπαχτσε, η οποία επικράτησε με 84-75 της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Μπράβο στο Θρύλο μας! Μεγάλη ψυχή»

«Μπράβο στο Θρύλο μας! Μεγάλη ψυχή»

Η ανάρτηση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης και προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, για την πρόκριση του Ολυμπιακού στον τελικό της Ευρωλίγκας.