Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Δεν πάνε (μόνο) για να δουν στο Λας Βέγκας, πάνε για να κλείσουν

Δεν πάνε (μόνο) για να δουν στο Λας Βέγκας, πάνε για να κλείσουν
Κυριακή, 2 Ιουλίου 2017 - 22:33

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, λοιπόν, μαζί με τον Γενικό Διευθυντή της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Χρήστο Σταυρόπουλο, ο οποίος έχει πολύ καλές σχέσεις με τους Σαν Αντόνιο Σπερς, θα βρεθούν σε μία εβδομάδα στο Λας Βέγκας, όπου κάθε χρόνο διεξάγεται το κορυφαίο (μεταξύ των τριών) Summer League. Κάθε επίσκεψη εκεί, οποιουδήποτε προπονητή-παράγοντα κάθε ομάδας μεταφράζεται και σε «πάει να δει, να τσεκάρει, να κλείσει».

Δεν είναι όμως έτσι. Πολλές φορές πάνε μόνο για το τελευταίο: Για να κλείσουν. Να κλείσουν παίκτη που ήδη γνωρίζουν, ήδη έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους και που πολλές φορές δεν αγωνίζεται με κάποια ομάδα στο Summer League.

Η περίπτωση του Ντάνιελ Χάκετ είναι και η πλέον ενδεικτική. Ο Χάκετ βρισκόταν πριν από δύο καλοκαίρια στις ΗΠΑ με σκοπό να μιλήσει και να κλείσει στους Νιου Γιορκ Νικς. Οι δύο άντρες του Ολυμπιακού τον έκλεισαν εκεί και μετά ησύχασαν, καθώς είχε προηγηθεί ο Πάτρικ Γιανγκ και μετέπειτα ακολούθησε ο Μιλουτίνοφ. Είχαν κλείσει όμως με τον Χάκετ και τον Γιανγκ δύο βασικές τους κινήσεις. Εκεί έγιναν οι επαφές, οι τελικές συζητήσεις. Εκεί τα συμφώνησαν.

Πολλοί παίκτες βρίσκονται εκεί, όλοι οι μάνατζερ δίνουν το «παρών».

Ισως λοιπόν αυτή η επίσκεψη να μη «λέει» μόνο ότι «θα πάνε να δουν παίκτες», αλλά να καταδεικνύει και πολλά περισσότερα. Ο Ααρον Τζάκσον συνεχίζει να αποτελεί τη Νο 1 επιλογή των «ερυθρόλευκων», αν αυτό λέει κάτι.

Διαβάστε επίσης

Οι «Παπ» κέρδισαν τον Πρίντεζη!

Οι «Παπ» κέρδισαν τον Πρίντεζη!

Οι Ιωάννης Παπαπέτρου, Κώστας Παπανικολάου και Βασίλης Καββαδάς νίκησαν στον τελικό του 2ο LG Aegeanball Festival τους Γιώργο Πρίντεζη, Κάιλ Χάινς και Εβίνα Μάλτση και κατέκτησαν τον τίτλο.

«Καλή τύχη φίλε» (pic)

«Καλή τύχη φίλε» (pic)

Ο Ντιόπ ευχήθηκε στον Κιμ Τιλί, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του στον Θρύλο.

«Πύργος» Τιλί! (vids)

«Πύργος» Τιλί! (vids)

Ο παίκτης που θα είναι μαζί με τον Πρίντεζη στη θέση «4». Ο άνθρωπος που με το ύψος του (2.11μ.), μπορεί να «γκρεμίσει» κάθε αντίπαλο.