Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Πινγκ Πονγκ: Δεν πέρασε το «σκάνδαλο» της Ομοσπονδίας, νέα πανηγυρική δικαίωση του Ολυμπιακού!

Πινγκ Πονγκ: Δεν πέρασε το «σκάνδαλο» της Ομοσπονδίας, νέα πανηγυρική δικαίωση του Ολυμπιακού!
Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024 - 11:30

Η νέα προσπάθεια της Διοίκησης Παπαγεωργίου για νέο «σκάνδαλο» εις βάρος του Ολυμπιακού έπεσε στο... κενό. Οι Πειραιώτες δικαιώθηκαν για ακόμη μια φορά στον ΑΣΕΑΔ ενάντια στην ομοσπονδία του πινγκ πονγκ, η οποία αποφάσισε ετσιθελικά τη διεξαγωγή των αγώνων των playoffs στην Α1 Ανδρών στις 20-21/5. Τις ημέρες αυτές που είναι αδύνατη η συμμετοχή των βασικών αθλητών του Ολυμπιακού Γιάννη Σγουρόπουλου και Τόμισλαβ Πουκάρ, αφού συμμετέχουν σε διασυλλογικά πρωταθλήματα άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Μετά την περσινή προσπάθεια του Προέδρου της Ομοσπονδίας Κώστα Παπαγεωργίου να αλλοιώσει τα πρωταθλήματα της Α1 σε Άνδρες και Γυναίκες (η οποία έπεσε στο κενό αφού το ΑΣΕΑΔ δικαίωσε πανηγυρικά τον Ολυμπιακό), λίγους μήνες μετά πήγε να το επιδιώξει ξανά και να επιβεβαιώσει την ανικανότητα του και τον δόλο που είχε λόγω των «πράσινων» συμφερόντων του, να διασφαλίσει συνθήκες ισονομίας στην διεξαγωγή των διοργανώσεων της ομοσπονδίας που διοικεί.

Όσο και αν προσπάθησε, ο Κώστας Παπαγεωργίου για να εξυπηρετήσει τα «πράσινα» συμφέροντα και να «δυσκολέψει» την ζωή των «ερυθρόλευκων» δίχως να τηρήσει να διασφαλίσει το αίσθημα της ισονομία, δεν τα κατάφερε για ακόμα μια φορά.

Το «σκριν» που έκανε στον Παναθηναϊκό μπας και κερδίσει κανά τίτλο, όπως τους κερδίζει με τον αγαπημένο του τρόπο, στα... χαρτιά, δεν είχε το αποτέλεσμα που επιθυμούσε, αφού ο ΑΣΕΑΔ με την απόφαση του δικαίωσε για άλλη μία φορά πανηγυρικά τον Ολυμπιακό.

Ωστόσο, ο κ.Παπαγεωργίου πρέπει να παραιτηθεί λόγω αυτών που έχει κάνει, δεν μπορεί να συνεχίσει αυτή η κατάσταση να παραβιάζονται οι κανονισμοί για να εξυπηρετηθούν τα «πράσινα» συμφέροντα του. Σε μια ανίκανη Ομοσπονδία που διοικεί, η οποία δεν μπορεί να διασφαλίσει ίσους όρους στα πρωταθλήματα και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να οδηγεί τις ομάδες να στρέφονται στην δικαιοσύνη για να βρουν το δίκιο τους και εν τέλει να δικαιώνεται, αντί να γίνεται το αυτονόητο.

Οφείλει να αναλάβει τις ευθύνες του και να φύγει από την Ομοσπονδία, μπας και δει μια «άσπρη μέρα» το άθλημα, χωρίς σκάνδαλα κλπ.

Διαβάστε επίσης