Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Μετ′ εμποδίων η προετοιμασία του Θρύλου

Μετ′ εμποδίων η προετοιμασία του Θρύλου
Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017 - 12:21

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΤΟΛΗΣ ΛΕΟΥΣΗΣ

Κάθε αρχή και δύσκολη λένε και έτσι είναι στην περίπτωση του Ολυμπιακου. Οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται, όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ, να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους στις 21 Αυγούστου, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μετράει εκείνη την περίοδο πολύ σημαντικές απουσίες εξαιτίας του Ευρωμπάσκετ.

Συγκεκριμένα ο Έλληνας τεχνικός θα έχει στην διάθεσή του τους Βασίλη Σπανούλη, Βασίλη Τολιόπουλο, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Μπράιαν Ρόμπερτς, Τζαμέλ ΜακΛίν, τον παίκτη που θα αποκτήσει για το 2-3 και τον Νίκο Αρσενόπουλο από την αρχή της προετοιμασίας της ομάδας. Ταυτόχρονα για τις προπονήσεις θα πλαισιώσουν τους ήδη υπάρχοντες κάποια παιδιά από τις Ακαδημίες (σίγουρα ο Ποκουσέφσκι), ενώ θα περιμένει τυχόν «κοψίματα» από την Εθνική Ελλάδος (πιθανότεροι επιλαχόντες οι Δημήτρης Αγραβάνης και Γιώργος Μπόγρης).

Εάν δεν υπάρχουν όμως αυτά τα «κοψίματα» από τις Εθνικές, ο Ολυμπιακός θα στερηθεί σίγουρα τους Πρίντεζη, Μάντζαρη, Παπαπέτρου, Παπανικολάου, Αγραβάνη, Μπόγρη, Τιλί και Στρέλνιεκς για αρκετό καιρό ελέω Ευρωμπάσκετ.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι τις 9 του Σεπτέμβρη που τελειώνει και η φάση των ομίλων του Ευρωμπάσκετ θα λείψουν οι διεθνείς που είναι στην 12άδα των ομάδων τους. Από εκεί και έπειτα και ανάλογα με το πως έχουν πάει οι Εθνικές τους ομάδες, οι παίκτες του Ολυμπιακού είτε θα συνεχίσουν στο Ευρωμπάσκετ, είτε θα τους δοθούν μερικές ημέρες αδείας για λόγους ξεκούρασης, μέχρι και την ενσωμάτωσή τους στην προετοιμασία της ομάδας.

Ηδη το τεχνικό τιμ με την καθοδήγηση του Ανδρέα Γκατζούλη έχει προετοιμάσει το έδαφος για παν ενδεχόμενο και είναι έτοιμο να εντάξει όπως πρέπει τους «ερυθρόλευκους» για να ομαλοποιηθεί η προσθήκη τους στο σύνολο της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Ο αρχηγός μας και «επισήμως» στα social media

Ο αρχηγός μας και «επισήμως» στα social media

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει πλέον εδώ και μερικές ημέρες τον δικό του, έναν και μοναδικό και επίσημο λογαριασμό του στο instagram - «Ακολουθείστε» τον ΟΛΟΙ, τον καλωσόρισε η ΚΑΕ.

Χρόνια Πολλά παικταρά (pic)

Χρόνια Πολλά παικταρά (pic)

Στις 31 Ιουλίου 1990 γεννήθηκε ο Κώστας Παπανικολάου και από την ΚΑΕ Ολυμπιακός του ευχήθηκαν τα καλύτερα.