Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην 12αδα ο Στρέλνιεκς

Στην 12αδα ο Στρέλνιεκς
Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 - 19:45

Με τον Γιάνις Στρέλνιεκς στην 12αδα του θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στο αποψινό παιχνίδι με την Μάλαγα, για τη 2η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Ο Λετονός γκαρντ έσφιξε τα δόντια και βρίσκεται στην αποστολή του Θρύλου για την αναμέτρηση με την ισπανική ομάδα, όπως επίσης και οι Παπανικολάου και Μάντζαρης, οι οποίοι θα αγωνιστούν με ένεση.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Βασίλης Σπανούλης, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει ακόμα το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει και δεν βρίσκεται στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Αναλυτικά η 12αδα: Τολιόπουλος, Μάντζαρης, Ρόμπερτς, Στρέλνιεκς, Παπανικολάου, Τόμπσον, Παπαπέτρου, Πρίντεζης, Αγραβάνης, Μιλουτίνοφ, ΜακΛίν, Μπόγρης.

Διαβάστε επίσης

Θρύλος από… ατσάλι!

Θρύλος από… ατσάλι!

Ο Ολυμπιακός παρά τα προβλήματα και παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι με την Μάλαγα έγινε… θρίλερ στα τελευταία λεπτά, έβγαλε ψυχή στο παρκέ και κέρδισε με 80-75. Δύο στα δύο από τους Πειραιώτες στη φετινή Ευρωλίγκα.

«Πρώτα η Νίκη, μετά η Ρίγα»

«Πρώτα η Νίκη, μετά η Ρίγα»

Η Ιβόν Αντερσον τόνισε ότι τη δεδομένη στιγμή οι «ερυθρόλευκες» σκέφτονται μόνο το ματς με τη Νίκη Λευκάδας για την 2η στροφή του πρωταθλήματος.

Με την ψυχολογία στα ύψη

Με την ψυχολογία στα ύψη

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ μετά τη νίκη της επί της Μπεσίκτας, επιστρέφει στις εγχώριες διοργανώσεις και το Σάββατο (16:00) θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Λευκάδας για τη 2η αγωνιστική της Α1.