Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Με την ψυχολογία στα ύψη

Με την ψυχολογία στα ύψη
Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 - 18:30

Στις εγχώριες υποχρεώσεις της επιστρέφει η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου, η οποία το μεσημέρι του Σαββάτου (16:00) θα αντιμετωπίσει τη Νίκη Λευκάδας στο ΔΑΚ Γλυφάδας, για την 2η αγωνιστική της Α1.

Οι «ερυθρόλευκες» θα παραταχθούν με τη ψυχολογία στα ύψη, καθώς το βράδυ της Πέμπτης νίκησαν στην Τουρκία την Μπεσίκτας και έκαναν το «2 στα 2» στο Eurocup. Πλέον, η ομάδα ης Ελένης Καπογιάννη έχει επικεντρωθεί στο ματς με την ομάδα της Λευκάδας, την οποία πριν από λίγες ημέρες νίκησε στο Κύπελλο Ελλάδας.

Στον αγώνα με τη Νίκη η προπονήτρια του Θρύλου δεν θα έχει στη διάθεσή της την Εβίνα Μάλτση, η οποία αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού. Την αποστολή του Ολυμπιακού αποτελούν οι: Μίρνα Μάζιτς, Εβίνα Σταμάτη, Όλγα Χατζηνικολάου, Αγγελική Νικολοπούλου, Τάνια Χαλιβέρα, Κατερίνα Σωτηρίου, Ιβόν Άντερσον, Βικότρια Μακόλι, Άννα Σπυριδοπούλου, Αφροδίτη Κοσμά, Ανθή Μπαλτά, Στέλλα Καλτσίδου.

Διαβάστε επίσης

«Πρώτα η Νίκη, μετά η Ρίγα»

«Πρώτα η Νίκη, μετά η Ρίγα»

Η Ιβόν Αντερσον τόνισε ότι τη δεδομένη στιγμή οι «ερυθρόλευκες» σκέφτονται μόνο το ματς με τη Νίκη Λευκάδας για την 2η στροφή του πρωταθλήματος.

Στην 12αδα ο Στρέλνιεκς

Στην 12αδα ο Στρέλνιεκς

Ο Λετονός γκαρντ βρίσκεται στη 12αδα του Θρύλου για την αναμέτρηση με την Μάλαγα – Με ένεση θα παίξουν οι Παπανικολάου και Μάντζαρης.

«Παίξαμε τρομερή άμυνα»

«Παίξαμε τρομερή άμυνα»

Η Ελένη Καπογιάννη μίλησε για τον αγώνα με την Μπεσίκτας και έδωσε συγχαρητήρια στις παίκτριές της για τη νίκη στην Τουρκία.

Με σπασμένα τα φρένα

Με σπασμένα τα φρένα

Η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Θρύλου νίκησε την Μπεσίκτας στην Τουρκία με 70-53 και έκανε το 2 στα 2 στον Α’ όμιλο του Eurocup.