Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Έχασε από τον Κρόνο

Έχασε από τον Κρόνο
Δευτέρα, 23 Οκτωβρίου 2017 - 16:01

Την ήττα με 82-36 από τον Κρόνο Αγίου Δημητρίου υπέστη ο Ολυμπιακός για την Α' κατηγορία της ΕΣΚΑΝΑ. Το ματς ήταν εντός έδρας. Η επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ομάδας είναι σε δυο εβδομάδες όπου θα υποδεχτεί, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου (09:30, ΣΕΦ Β), την Τερψιθέα Γλυφάδας.

Ά ΕΣΚΑΝΑ

Κρόνος Αγίου Δημητρίου-Ολυμπιακός: 82-36

Δεκάλεπτα: 26-4, 48-11, 64-19, 82-36

Κρόνος Αγ.Δημητρίου (Σταμούλης): Μπέκιου Κ.Μ., Μποσγανά Ε., Θεοφανίδη Ξ., Εγγελή Α., Ρούτση Α., Σιγούρου Α.Χ., Καραγκούνη Β., Τσούχλη Ε., Γρηγοροπούλου Γ., Κοντού Μ., Καρκακελά Α., Τζανέτου Α.

Ολυμπιακός (Αργυρίου Μ.): Ψαθάκη Α., Πράππα Ε., Χατζηβέρογλου Δ., Τζανόγλου Ν., Χάλιου Ε., Λυμπέρη Γ, Καπαρέλου Μ., Ξηνταβελώνη Π., Λυμπέρη Α., Μολτσάνοβα Ο., Φλόκα Θ., Καλογρίδη Φ.

Διαβάστε επίσης

Τα εισιτήρια για την Κίμκι

Τα εισιτήρια για την Κίμκι

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία γνωστοποιεί τους τρόπους διάθεσης των εισιτηρίων του αγώνα της Πέμπτης (26/10). Από την Τετάρτη (25/10) στα εκδοτήρια του ΣΕΦ.

«Να βγούμε όλοι μπροστά»

«Να βγούμε όλοι μπροστά»

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς αναφέρθηκε στο παιχνίδι με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, υπογραμμίζοντας ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να έχει συγκέντρωση για 40 λεπτά για να πάρει τη νίκη.

ΟΚ με Πρίντεζη, Μάντζαρη

ΟΚ με Πρίντεζη, Μάντζαρη

Οι δύο παίκτες κατάφεραν να προπονηθούν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα και ταξιδεύουν για το Τελ Αβίβ και τον αγώνα με τη Μακάμπι.