Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Θρύλος με... καρύδια και ψυχή!

Θρύλος με... καρύδια και ψυχή!
Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 - 09:24

Χάρμα ιδέσθαι ήταν ο Ολυμπιακός στον αγώνα με την Φενερμπαχτσέ, την οποία κέρδισε μέσα στο σπίτι της και ανάγκασε όλη την Ευρώπη να υποκλιθεί μπροστά του!

Οι «ερυθρόλευκοι» έβγαλαν πάθος, ψυχή και με τσαμπουκά πέτυχαν μια τεράστια νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια Ευρώπης! Ολοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ολοι όσοι πάτησαν το παρκέ πάλεψαν σε κάθε άμυνα, για κάθε κατοχή και για κάθε ριμπάουντ! Ολοι έδωσαν το 100% και ανταμείφθηκαν.

Ο Πρίντεζης ήταν μαγικός, ο Ρόμπερτς τους… ξέρανε με τα τρίποντά του, ο «Παπ» έκανε τα πάντα μέσα στο παρκέ και ο Σφαιρόπουλος πήρε την… ταυτότητα του Ομπράντοβιτς! Ο Θρύλος έδειξε τα… καρύδια του και γέμισε με χαρά και περηφάνια τον κόσμο του, ο οποίος είχε πικραθεί μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό. Πλέον, όλοι μαζί, ομάδα και ΓΑΥΡΟΙ, την Παρασκευή θα υποδεχθούν τον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ με στόχο την 6η νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα!

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός που θέλουμε!

Διαβάστε επίσης

Ετσι «άλωσε» την Πόλη! (vid)

Ετσι «άλωσε» την Πόλη! (vid)

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη νίκη του Θρύλου στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενερμπαχτσέ με 90-83.

«Η νίκη είναι πάντα νίκη»

«Η νίκη είναι πάντα νίκη»

Ο Γιάνις Στρέλνιεκς, σε δηλώσεις του δήλωσε ότι είναι πολύ χαρούμενος από τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενερμπαχτσέ μέσα στην Κωνσταντινούπολη.