Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Γκρέμισε» την μπασκέτα ο ΜακΛίν (vid)

«Γκρέμισε» την μπασκέτα ο ΜακΛίν (vid)
Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2017 - 10:23

Πραγματικός οδοστρωτήρας ήταν ο Τζαμέλ ΜακΛίν στον αγώνα με την Φενερμπαχτσέ! Ο Αμερικανός έδωσε μεγάλες μάχες με τους ψηλούς της τούρκικης ομάδας και βοήθησε τον Θρύλο να φύγει με το διπλό από την Κωνσταντινούπολη.

Ο ΜακΛίν αγωνίστηκε για 15:31 λεπτά, στα οποία είχε 4/6 δίποντα, 1/1 βολές, 3 ριμπάουντ και 1 ασίστ! Παράλληλα, ο σέντερ του Θρύλου χάρισε και πλούσιο θέαμα σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση, καθώς στο τέλος της δεύτερης περιόδου πέτυχε ένα πολύ εντυπωσιακό κάρφωμα! Συγκεκριμένα, 3,44'' πριν το τέλος, πήδηξε ψηλότερα από όλους και κάρφωσε με δύναμη την μπάλα στο καλάθι της τούρκικης ομάδας!

Αυτό μάλιστα ήταν το καλύτερο κάρφωμα της βραδιάς, με τον ΜακΛίν να βάζει και αυτός το λιθαράκι του στη μεγάλη νίκη του Θρύλου.

Δείτε το κάρφωμα:

Διαβάστε επίσης

Ζέλικο, πονάς και φταίει ο Πειραιάς!

Ζέλικο, πονάς και φταίει ο Πειραιάς!

Τον πόνεσε πολύ η σφαλιάρα από τον Θρύλο και τα έριξε στη διαιτησία! Η ομάδα του πήρε περισσότερα φάουλ και εκτέλεσε περισσότερες βολές, αλλά αυτός είχε παράπονα από τους διαιτητές – ΓΕΛΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ.

Ετσι «άλωσε» την Πόλη! (vid)

Ετσι «άλωσε» την Πόλη! (vid)

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα από τη νίκη του Θρύλου στην Κωνσταντινούπολη επί της Φενερμπαχτσέ με 90-83.

Θρύλος με... καρύδια και ψυχή!

Θρύλος με... καρύδια και ψυχή!

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός που θέλουμε! Να βγάζει πάθος και ψυχή στο παρκέ και να παλεύει από την αρχή μέχρι το τέλος. Τεράστια η νίκη επί της Φενέρ, αλλά πλέον υπάρχει το ματς της Παρασκευής με τον Ερυθρό Αστέρα.