Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

«Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης»

«Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης»
Πέμπτη, 7 Δεκεμβρίου 2017 - 17:42

Κόντρα σε μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης θα αγωνιστεί αύριο το βράδυ στο ΣΕΦ, Παρασκευή 8/12 όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Πάμπλο Λάσο.

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τους «ερυθρόλευκους», σε ένα ματς στο οποίο όπως χαρακτηριστικά ανέφερε θα πρέπει οι παίκτες του να αποφύγουν τα λάθη, να ελέγξουν το ματς για να διεκδικήσουν το αποτέλεσμα.

Πιο συγκεκριμένα ο Πάμπλο Λάσο τόνισε:

«Σήμερα ήταν η πρώτη ημέρα που ήμασταν πλήρεις στην προπόνηση. Ο Τέιλορ είναι καλά και θα ταξιδέψει. Ο Ρούντι είχε κάποια προβλήματα στο πόδι του, αλλά συμπεριλήφθηκε στο γκρουπ των 13 παικτών και θα ταξιδέψει και εκείνος. Θα δούμε ποιος θα μείνει εκτός, την τελευταία στιγμή. Ξέρουμε ότι παίζουμε με μία συμπαγή ομάδα, με συντελεστές μέσα και έξω. Επέστρεψε ο Σπανούλης, ένας αποφασιστικός παίκτης, ο οποίος δημιουργεί με την μπάλα. Ο Πρίντεζης είναι ένας βασικός συντελεστής στη φροντ λάιν και μαζί οι Μιλουτίνοφ και ΜακΛίν, οι οποίοι παίζουν πολύ καλά. Επίσης, έχουν πολλούς καλούς σουτέρ τους Ρόμπερτς και Στρέλνιεκς. Ο Ολυμπιακός παίζει πάρα πολύ καλά και πιστός στη φιλοσοφία που τους δίνει αποτελέσματα. Είναι μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης και γι’ αυτό θα πρέπει να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε το παιχνίδι, να πάρουμε καλές αποφάσεις στην επίθεση και να αποφύγουμε τα λάθη».

Από την πλευρά του ο Τρέι Τόμπκινς επισήμανε:

«Είμαστε καλά. Είμαστε αισιόδοξοι. Δουλέψαμε σκληρά στις προπονήσεις, επειδή γνωρίζουμε πολύ καλά πόσο σκληρό θα είναι το ματς απέναντι στον Ολυμπιακό. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα μου και περιμένω ένα καλό ματς που θα μας δώσει τη νίκη. Ο Σπανούλης είναι ο ηγέτης τους. Η επιστροφή του είναι μία γερή δόση ενέργειας και ταλέντου στο ρόστερ τους κι ένα έξτρα κίνητρο για τους φιλάθλους. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για αυτό, αλλά και για τον καθένα που θα βρούμε απέναντι μας. Ο Σπανούλης είναι σπουδαίος παίκτης, αλλά θα πρέπει να επικεντρωθούμε και στους υπόλοιπους, όπως ο Πρίντεζης ή ο Παπανικολάου, καθώς ο Ολυμπιακός δουλεύει πολύ καλά ως ομάδα. Δεν μπορούμε να κοιτάμε μόνο έναν παίκτη, όσο καλός κι αν είναι αυτός».

Διαβάστε επίσης