Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Στην κορυφαία 20άδα των σκόρερ ο Πρίντεζης

Στην κορυφαία 20άδα των σκόρερ ο Πρίντεζης
Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017 - 17:22

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΤΥΡΙΝΤΖΗΣ

Το παιχνίδι με το Λαύριο στο ΣΕΦ, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος τη Α1, ήταν ξεχωριστό για τον Γιώργο Πρίντεζη, υπό την έννοια ότι ο εκ των αρχηγών του Ολυμπιακού εισήλθε στην κορυφαία 20άδα των πρώτων σκόρερ του επαγγελματικού πρωταθλήματος.

Με το συγκεκριμένο του επίτευγμα δε ξεπέρασε στην σχετική λίστα τον Ζάρκο Πάσπαλι. Δείτε πιο συγκεκριμένα… Ο Πρίντεζης με τους 10 πόντους που πέτυχε απέναντι στην ομάδα του Χρήστου Σερέλη, έφτασε συνολικά τους 3.151 πόντους στο πρωτάθλημα, αφήνοντας πίσω του τον Ζάρκο Πάσπαλι που είχε μείνει στους 3.146 πόντους, δίχως όμως να υπολογίζεται η σεζόν 1991-92.

ΞΕΠΕΡΑΣΕ (ΚΑΙ) ΤΕΟΝΤΟΣΙΤΣ ΣΤΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ

Αυτό δεν ήταν το μοναδικό επίτευγμα που κατάφερε ο Γιώργος Πρίντεζης στο παιχνίδι με το Λαύριο καθώς με τα δύο τρίποντα που πέτυχε έφτασε συνολικά στα 175 εύστοχα στο πρωτάθλημα με τη φανέλα του Ολυμπιακού ανεβαίνοντας στην 4η θέση και αφήνοντας πίσω του στην «οικογενειακή» λίστα τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Διαβάστε επίσης

Τα highlights κόντρα στον Αθηναϊκό (vid)

Τα highlights κόντρα στον Αθηναϊκό (vid)

Δείτε τις καλύτερες στιγμές από τη νίκη της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού κόντρα στην ομάδα του Βύρωνα για την 9η αγωνιστική της Α1.