Ντουντούκα
Θρύλε των γηπέδων, Ολυμπιακέ!

Χωρίς Πρίντεζη με ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Χωρίς Πρίντεζη με ΤΣΣΚΑ Μόσχας
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2017 - 15:35

Απανωτά τα άσχημα νέα για τον Ολυμπιακό ενόψει του αγώνα με αντίπαλο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ο παίκτης, ο οποίος ταλαιπωρείται από ένα διάστρεμμα, ήταν αμφίβολος αρχικά για τον αγώνα με τους Ρώσους, αλλά τελικά δεν θα μπορέσει να παίξει καθόλου. Αυτό σημαίνει πως η ομάδα στερείται έναν από τους καλύτερούς της παίκτης σε ένα από τα πιο δύσκολα παιχνίδια στη φετινή σεζόν.

Παρά την προσπάθεια που έκανε να δώσει το «παρών» ο Πρίντεζης απόψε, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό και ως εκ τούτου, θα αναγκαστεί να μην προσφέρει τις υπηρεσίες του και να μείνει εκτός αγώνα.

Αυτό δυσκολεύει ακόμα περισσότερο τα πλάνα του Γιάννη Σφαιρόπουλου για την αναμέτρηση, καθώς δεν υπάρχει τεσσάρι στην ομάδα στην ουσία. Δημήτρης Αγραβάνης και Κιμ Τιλί έχουν τεθεί νοκ άουτ λόγω προβλημάτων τραυματισμών, ενώ ο μοναδικός που μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του σε αυτή τη θέση, είναι ο Κάιλ Γουίλτζερ.

Μάλιστα, το κακό για τον Ολυμπιακό δεν σταματά εδώ, αφού ο παίκτης θα μείνει εκτός για μία εβδομάδα, κάτι που σημαίνει πως χάνει και τον αγώνα της Παρασκευής με αντίπαλο την Εφές. Δύο ματς λοιπόν αυτή την εβδομάδα ο Θρύλος, σε κανένα δεν παίζει ο Πρίντεζης.

Διαβάστε επίσης